Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális para részéről vagy óvatosan kihátrál?
Költözzünk össze, mindketten támogattuk. Április végénél lesz/lenne, de már elegem van belőle.
Pár hete itthoni vízvezetékek miatt 1 hetet nála laktam és saját bevallása szerint szerette, hogy ott talál és nem az üres lakásba megy haza, ő vetette fel az ötletet, hogy így 3 év után lakjunk együtt.
Most meg azt hallgatom, hogy mennyire nehéz lesz így összehozni a haverozást (heti 1x átjön egy barátja, aki hajnali 2-3 óráig ott marad), hogy fogják a csajokat kibeszélni (a haver hostess ügynökségnél dolgozik), piálni (absztinens vagyok, de sose akadályoztam meg az ivásban, csak őt feszélyezi a jelenlétem ilyenkor). 1 szobás lakás, így felajánlottam, hogyha 24 órával korábban bejelenti, hogy átjönne, akkor én eltűnök simán arra a napra, de az nem jó, mert Budapesten ne kóboroljak több csajjal késő este. Meg így elveszne a spontaneitás...
Meg bűntudata lenne, ha egyedül hagyna késő estig egy másik barátja miatt, fel kéne újítani legalább a fürdőszobát előtte (ez 6 hónapnál korábban nem lesz) stb. De közben mondogatja, hogy de jó lesz, ha minden nap hozzám tud majd bújni, hiányoztam amikor hazament és nem voltam ott blablabla
Kijelentettem, hogy én így nem költözöm. Nem veszi komolyan, ő úgy van vele, hogy lefixáltuk, így lesz. Nekem viszont nem hiányzik az, hogy hónapokig pufogjon esetleg, hogy sarokba szorítottam vagy valami hasonló agyszülemény.
Szerintetek most csak egy sima frászt kapott vagy próbál lebeszélni az összeköltözésről? Őt is megkérdeztem, állítólag várja a közös életet, viszont ugye mindig van egy "de"
Szerintem szeretné hogy menj, csak f.sik hogy milyen lesz. F.sik hogy az egész élete tökre más lesz és sokat kell majd alkalmazkodni. Ez normális...nagy lépés feladni az önálló életet.
Ha jól értettem nem akarod megváltoztatni nagyon az életét :D úgyis rájön majd, csak hagyj neki időt.
Én nem mennék oda, minden második mondatával 100%-ig ellene van.
Csak épp nem meri kimondani, de három év után ha nem éltek már együtt ott problémák vannak. :(
Mi fél év után összeköltöztünk, mert untuk, hogy külön kell lefeküdnünk, egymás nélkül ébredünk, etc. Ő a férfi, ő hozta fel már 2-3 hónap után.
Egyrészt utolsó, a 3 év csak 25-27 éves kor felett hosszú várakozási idő, ha fiatalabbak akkor miért lenne baj hogy 3 év alatt még nem költöztek össze? Rengeteg 20-22 éves párt ismerek akik 3-5 éve együtt vannak és még nem, vagy csak most költöznek. Eddig hova, miből, miért? Vagy szerinted 17 évesen is normális fél év után költözni?
Másrészt kérdezd meg hogy tud-e erre megoldást, amin problémázik. Hátha neki van valami javaslata, mert amit te mondtál az nem jó. Tervezzétek meg, mert egyébként jogosak a félelmei, nagy változás az ember életében hogy hirtelen valakihez napi 24 órában alkalmazkodni kell, és erről is beszélni kell, nem csak a rózsaszín habos-babosról, hogy milyen jó lesz összebújni esténként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!