Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti miben alszotok? Meztelen szoktatok? Nemrég költöztünk össze a barátommal és mindig mondja hogy minek a nadrag.22n
Figyelt kérdés
2018. márc. 17. 19:38
21/29 anonim válasza:
Laza felső, alul semmiben alszom. Nincs folyásom éjjel (nappal sincs).
22/29 anonim válasza:
Télen pizsamában, nyáron max. trikó vagy póló takaró nélkül és Spongyabobos rövid alvónadrágban. :D Értelemszerűen, ha csak névlegesen is, de "családalapító" projekt van, akkor anyaszült nagykabátban alszunk.
23/29 Diavolino44 válasza:
Rajtam is van egy gatya, szerintem is higienikusabb. Bar nekem nem folyas szokott lenni, hanem a rotyogos fingokat jobb koncentralni, mint bele ereszteni az agynemube.
24/29 anonim válasza:
Nincs folyásom, miért lenne? :D
25/29 anonim válasza:
Én 14 éves korom óta meztelenül alszom. 38/N
26/29 Aranypanda válasza:
A nadrág elhagyása egyrészt a herék túlmelegedését szünteti meg. De fontosabb, hogy a láb örökletes rossz vérkeringése is erre készteti az embert mindkét nem esetében. A vérkeringési probléma csak 60 év felett fog komolyodni, de már most vigyázhat a lábaira. Szedhet Aspirin Protectet. És végezze az állva sarkaimmal egyszerre dobolok a földön típusú gyakorlatot. Ajánlják úgy is, hogy lábujjhegyre állok és sarkaimra zuhanok néhányszor.
27/29 anonim válasza:
Miért lenne folyás ha egészséges az ember? Főleg olyan mennyiségben, hogy az ágynemű nedves legyen? Ezt nem is értem. Orvosnál voltál ezzel?
28/29 A kérdező kommentje:
Voltam
2018. márc. 21. 06:38
29/29 anonim válasza:
Én haloingben(+pizsinaci v bugyi neha), vagy polo+naci.
Ferjem meztelenul szeret, en ahhoz fagyos vagyok es nem is esne jol ruha nelkul fekudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!