Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éreznétek magatokat, ha a párotok miatt csináltok egy bonyolultabb ételt, mire közli, hogy ő nem is szereti?
A kérdező párjának valamiért az, mert másképp szokta meg, más recept szerint (nem biztos ám, hogy tudja azt a receptet, amelyik szerint ízlik neki, én elég sokat vadásztam arra a lencsefőzelék receptre, amit gyerekkoromban megszerettem), vagy a végére mégsem ezt kívánta, erre mondják, hogy csak a szeme kívánta. Te még nem jártál így? De most tényleg, ilyenen vitatkozni? Vihar a biliben...
Kérdező, egyébként add a párod kezébe a fakanalat, ültesd le a mindmegette.hu mellé vagy tedd elé a szakácskönyvet, lapozza fel, csinálja meg... :-)
De a lényeg:
Mi volt a kaja?!
Ha az étel küllemre, ízre jól sikerült, akkor lefagyasztanám kis adagokban és később megenném (amennyiben fagyasztható). Én nem csinálnék ügyet belőle, mert lehet, hogy szereti azt az ételt, csak így elkészítve nem ízlett neki. Van ilyen. Majd készít magának valami mást.
De ha azért nem ette meg, mert rossz lett, akkor fogadd el kérdező, hogy van még mit fejlődni.
Volt "szerencsém" egy ilyen szájhúzgálós nyomoronchoz. Nagyon-nagyon sokat rontott a közérzetemen és az önbecsülésemen is, hogy úgy válogatott és váltogatta az ízlését, mintha ötéves lenne. A mostani párommal meg lehet beszélni, mit szeret, mit nem, aztán jóízűen megeszi a főztömet.
A te párod óvodás. Sajnálom.
Nem hiszitek el, de reggel elcsomagoltam, hogy a munkahelyemen megeszem, és teljesen kiakadt, hogy neki nem is hagyok? Mondom, de hisz nem is szereted, nem is ettél belőle! Hát de én miért nem mondom, hogy akkor elviszem?
A sírba kerget komolyan mondom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!