Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok gyenege törékeny kiszolgáltatott nő lenni! Létezik olyan férfi aki ezt elfogadja és nem akarja a macsó megmentő szerepet játszani mellettem ne érzékeltesse azt hogy ő erősebb és jobb?
Nem is szerettem volna variálni hogy most ha előnytelen nekem egy helyzet akkor gyenge nő leszek ha viszont optimális egy helyzet akkor erős nő leszek.
Volt párom akarta rám erőltetni ezeket a gyenge női szerepeket amit én nem szerettem és nem is tudtam elviselni.
Egyenlő félként tekintenék rád, vagy bármelyik másik nőre.
Ez szerintem így a normális. Mondjuk jelenetet ne csinálj belőle ha a zsugorog ásványvizet én akarom vinni helyetted :)
Ha lenne párkapcsolatom, akkor én szabad emberi lényként kezelném a társamat: tehát tegye azt, amit szeretne, de ha segítségre lenne szüksége és szólna, akkor segítenék.
Szóval én elfogadnám:).
Az erős, független nők vonzanak. Az sem zavar, ha erősebb és jobb. Ez persze nem azt jelenti, hogy neki kell megvédenie vagy tutyi-mutyi lennék. Alapvetően kölcsönösen egyenlőként és tisztelettel tekinthessünk egymásra. Ha egy kicsit vigyáz rám, azt szeretem.
Ez viszont szerintem a nőknek nagyon kiábrándító.
Már megint Te??!
Nem unod még, őszintén?
Nem akarsz gyenge nő lenni, hát ne legyél az.
Tudod 13 évesen elvesztettem édesanyám, majd a nagyszüleimet (igen, mindenkit, kivéve anyai nagymama), intézetbe kerültünk, de nem ott nőttünk fel az öcsémmel, hanem szerencsére csaladon belül.
Most, márc. 5.-én volt 3 éve, hogy édesapám meghalt.
Kiba...ott velem az Élet százszor, de százegyeszer is felálltam.De!Szeretek a párom mellett gyenge lenni, szeretem ha vigasztal, ha átölel mikor pocsék a hangulatom.
Van egy 8 éves kislanyom, ebből gondolhatod, hogy nem a tinik korosztalyát képviselem.
De igenis jól esik olykor gyengének lenni.
Te is az vagy, csak már betegesen próbálod bemagyarázni mgadnak az ellenkezőjét.
Engedd magad szeretni, engedd, hogy törődjenek veled.
Ha ez nem megy, fordulj orvoshoz, mert valami nagyon nem oké a fejben nálad!
Szerintem nem minden nő szereti azt ha egy férfi babusgatja vigyáz rá óvja. Nem vagyunk egyformák. Vannak nők akik igénylik azt hogy a kapcsolatban igenis a férfi legyen az erős határozott és a nő a gyenge. Kérdező én sem szeretem ha én vagyok a kapcsolatban a gyengébbik akit babusgatnak stb stb.
Kérdésedre válaszolva sok férfi szereti ha egy nő erős határozott csak jó helyen kell keresgélni
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!