Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Zavaró, ha a nő jóval módosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavaró, ha a nő jóval módosabb/gazdagabb, mint a férfi?

Figyelt kérdés
Megismertem egy igazán kedves lányt, aki elvarázsolt teljesen. Tökéletesen passzolunk egymáshoz. Viszont, neki már saját háza van, igaz nagyon sokat segítettek a szülők/nagyszülők. Nem vagyok egy utolsó csöves, de nem tartok még ott, mint ő. Eléggé zavar ez a nagy anyagi különbség és nem is szeretném, hogy esetleg a szülei emiatt kikezdjenek. A lány azt mondta, hogy őt egyáltalán nem zavarja, hogy szegényebb vagyok. Kinek mi a véleménye erről?
2018. márc. 9. 13:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Én így voltam, mikor megismertem a férjemet. Akkor én frissen számvitel diplomásként kezdtem építgetni a jövőmet, dolgoztam, volt egy lakásom és autóm. A férjem végzettség nélküli munkanélküli volt és az anyukájával élt, kocsi minden nélkül. 10 éve két kisgyerekkel, működik. Soha nem okozott gondot se az én se a szüleim részéről.
2018. márc. 9. 13:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Figyelj.. Ha szeret, akkor úgy szeret, ahogy vagy. Akit pedig lehet befolyásolni, hogy kit szeressen; az nem igazi szeretet. Szóval szerintem beszéld ezt meg vele nagyon őszintén és a félelmeidet.
2018. márc. 9. 13:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van lakasom szulok altal, es se a szuloket, sem engem nem izgat kulonosebben, hogy a parom szegenyebb csaladbol szarmazik.
2018. márc. 9. 14:00
 4/8 anonim ***** válasza:
64%

Miért érdekel, hogy kinek mi a véleménye erről?

Miért nem elég neked csupán annyi, amennyit ez a lány mondott, hogy őt nem zavarja?

Neked már most komplexusaid vannak a semmi miatt. Ez lesz a még nem létező kapcsolatotok veszte.

Akkor ne is fogj ebbe az egészbe bele, ha ez téged ennyire zavar.

2018. márc. 9. 14:00
 5/8 anonim ***** válasza:
31%
Mivel nem önerőből ilyen, nem látom a különbség okát.
2018. márc. 9. 14:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok,mégse nézem le a másikat,ha mások a körülményei.
2018. márc. 9. 15:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez a felállás, nem zavart senkit se, engem se. 26/N
2018. márc. 9. 15:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel... Téged miért?
2018. márc. 9. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!