Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normalis ez tenyleg en vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis ez tenyleg en vagyok a hulye mit tegyek?

Figyelt kérdés

Parommal kb ket harom hetente van szex koztunk van amikor negy het is van. Akkor is mindig en kezdemenyezek kivetel nelkul.Probaltam vele megbeszelni amire az a valasz "a nő akkor boldog ha f*@sz van a p*cs*j@b@.

Mit tegyek hogy jobb legyen a helyzet hogy megkívànjon, vagy hogy kezdemenyezzen vagy hogy surubben szexeljunk. Hiaba kezdemenyezek van hogy visszautasit kulonfele kifogasokkal :'(

2018. márc. 8. 17:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem fogom megérteni ezt a tömeges önámítást "egyébként minden másban jól elvagyunk, szeretem"... kivéve az egyik legfontosabb kérdést.

Vegyél egy nagy levegőt, és ne kezdeményezz. Figyeld, eszébe jut-e egyáltalán, hogy te egy nő vagy?

Én még csak 60 vagyok, de nemhogy a 1/3 hét, de a 3/1 hét se sok.

A stílus meg maga az ember, mindegy a hogy konkrétan rád gondolt-e, vagy csak általában ennyit gondol a nőkről.

2018. márc. 16. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!