Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők, élnétek együtt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, élnétek együtt egy férfivel, aki nem akar dolgozni? Mert nem való neki és ezt ti is látjátok.

Figyelt kérdés
És mondjuk nem kínozná magát a munkával, ami amúgy sem megy neki és csak bajba sodorja, hanem olvasna és pihenne nap közben.

2018. márc. 4. 19:01
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
20%

Csak személyiség számít.

Olvasna, pihenne? Ez nem élet. Senkinek sem való a munka, de jelenleg így tanultok. De aki nem akar élni saját művészetének.. az lélektelen. Viccet félre téve, éljen saját egyéniségének. Olvasás és nem tevés, nem élet.

2018. márc. 4. 20:10
 22/32 A kérdező kommentje:

Tanulni szeret. Csak alkalmazni nem, ilyen munkakörökben, amik általában vannak, ami feladat végrehajtás napi nyolc órán át. Nem elvégzett feladatok lesznek, lemaradások és rengeteg energia és idő a pótlásra és loholás, időhiány.

Most dolgozik, nem keres rosszul. De látszik, hogy ez így sínylődés. Úgy tűnik többféle ember van. Nem mindenkinek passzol ugyanúgy ez.

Láthatatlan Őzike: igen komoly dolog.

2018. márc. 4. 20:16
 23/32 anonim ***** válasza:
50%
Ha 3X annyit keresnék mint most,és a pasi az összes létező házimunkát elvégezné otthon,én nem bánnám ha nem dolgozna.
2018. márc. 4. 20:46
 24/32 A kérdező kommentje:
Egy igen! El sem hiszem!
2018. márc. 4. 21:25
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném,hogy az a pasi aki nem akar dolgozni majd otthon elvégez mindent.Modern világban élünk,de én nőként nem vágynék ilyen pasira.Gyereknek anya/apa szerepminta :(
2018. márc. 4. 21:36
 26/32 anonim ***** válasza:
84%

ha keresnék annyit, amennyiből jól megélünk, nem csak elvegetálunk, akkor ja. persze otthon én is akarnám, hogy mindet megcsináljon, meg főzzön vacsorát. a maradék időt meg ne tv nézéssel töltse, mert akkor nagyon unalmassá válna. én amikor nyáron otthon voltam, vizsgaidőszakban, bármikor, sose csak lógattam a lábam céltalanul.

szóval ha csak sínylődne, butulna, leamortizálódna, az nem tetszene. ne legyen céltalan élete.

2018. márc. 4. 23:14
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy a házimunka is munka. Akinek ilyen a munkamorálja, az az otthoni feladatok elvégzésére is találna hasonló kifogást. Így pedig nem lehet élni.

Egyébként rengeteg olyan munka van, ami nem monoton, nem csak egyforma feladatok végrehajtásából áll. Ha komolyan venné a kapcsolatot az illető pasi, én szívesen segítenék neki megtalálni ezt az álommelót.

Feltéve, hogy nem annyi a kifogás, hogy "nemmegyneki", hanem meg tudja fogalmazni, hogy adott munkával mi a probléma. :)

2018. márc. 5. 09:19
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ott elásod magad, hogy nem akarsz alkalmazkodni. Akkor mit akarsz egy kapcsolatban? Egy szolgalelkű rabszolgát, aki mindenben alkalmazkodik, mindent mosolyogva elnéz, eltart és kiszolgál.

Bakker: a saját gyerekemnek nem vagyok erre hajlandó! Nem hogy (friss) kapcsolatban.

Á, teljesen felejtős!

2018. márc. 5. 09:39
 29/32 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, te ki vagy? A nő, akinek csak ilyen pasi jutott? Vagy a lusta dög pasi?
2018. márc. 5. 13:10
 30/32 anonim ***** válasza:
Nem. Nekem már ez a hozzáállás és személyiség sem szimpatikus. Meg az nekem kicsit ellentmondásos, hogy okos, de egy feladatot nem lehet rábízni... olvasgat... de ha ilyen figyelemzavaros, csodálkozom, hogy egyáltalán megjegyez dolgokat. Én senkit nem akarok eltartani, és ilyen összejárunk, dugunk kapcsolatot sem akarok magamnak.
2022. szept. 1. 17:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!