Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők, élnétek együtt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, élnétek együtt egy férfivel, aki nem akar dolgozni? Mert nem való neki és ezt ti is látjátok.

Figyelt kérdés
És mondjuk nem kínozná magát a munkával, ami amúgy sem megy neki és csak bajba sodorja, hanem olvasna és pihenne nap közben.

2018. márc. 4. 19:01
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem akar dolgozni. Nekem ebből egyértelmű, hogy nem arról van szó, hogy otthon vagy egyéni vállalkozásban csinál valamit munkahelyre járás helyett, hanem hogy egy ingyenélő lusta here.

Én dolgozom, van egy főállásom, ahova bejárok és egy mellékállásom távmunkában, eltartom magam, de egy lusta disznót nem fogok. Vannak már szobanövényeim és háziállataim is, de szerintem még azok is olcsóbb költségűek, mint egy ilyen élősködő.

2018. márc. 4. 19:23
 12/32 A kérdező kommentje:

#5 mert amúgy művelt, okos, meg nincs vele baj. Csak nem tud végrehajtani feladatokat, amik nem érdeklik nagyon. Furcsán működik a figyelme elveszik pillanatok között.

Többiek: nem az van, hogy nem próbálja meg a munkát. Hanem csak nem lesz jó vége, ha elkezdi.

#8 ingyenélő.

2018. márc. 4. 19:24
 13/32 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem nem.

Nálam már az is probléma volt a barátnőm részéről, hogy nem akarta megérteni miért olyan a munkarendem amilyen.. És a pihenőidőmben állandóan küldött volna dolgozni valami másik munkahelyre nevetséges fizetésért.. És nem értette, hogy nem megyek el.

Tudni kell szezonális melóm van, ami egyébként jól fizet, és 7 hónapot aktív vagyok, a maradék 5 hónapban viszont semmi munkám sincs.

Amikor nincs szezon akkor meg otthon vagyok, sokat olvasok, elvégzek egy nyelvi képzést, sűrűn kirándulunk, látogatom a rokonokat, elvégzem a ház körüli teendőket.. és van egy idős házaspár a szomszédban akiknek szívességből összevágom a következő évi tűzifájukat ami kb egy heti munka.

2018. márc. 4. 19:28
 14/32 anonim ***** válasza:
97%

Tehát fogyatékos. Élete végéig eltartásra és gondozásra szorul.

Minden vágyam! Álmaim pasija!

És remélem, öröklődik.

2018. márc. 4. 19:30
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez valami troll kérdés?
2018. márc. 4. 19:32
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Akkor keressen olyan munkát ami èrdekli.

Szánalmasak ezek a kifogások.

Tuti,hogy nem lennék vele. Nekem azért vannak céljaim amiket a párommal szeretnèk átélni.

2018. márc. 4. 19:35
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem élnék együtt ilyen emberrel, bármilyen okos, művelt legyen.

Életképtelen, és ezzel együtt párkapcsolatra is képtelen, mert egy párkapcsolat arról is szól,hogy közösen vesszük ki a részünket a családi kötelezettségekből.

Egyébként Ő miből él, Te tartod el?

És ha lesz közös gyereketek - mert gondolom most még nincs- Ő megy GYES-re, vagy Te mész gyes-re és amellett dolgozol is,hogy eltartsd hármatokat.

Számomra egyértelmű, aki tanulást vállal tanuljon, aki végzett, az dolgozzon,legyen az munkahelyes, vagy tegye vállalkozóként.Manapság már ez a kettő is ötvözve van.

Sokan még csökkent munkaképességűként is keresik a lehetőséget és dolgoznak.

Aki egészséges, annak nem tudok "mentséget adni",hogy ne tegye.

2018. márc. 4. 19:35
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt.
2018. márc. 4. 19:51
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen embereknek is meg lehet találni a megfelelő munkát. Mondjuk a naplopó senkiházik nem keresik. Nyilván nem jönnék össze ilyennel. Egyszer belecsúsztam egy ilyen rinyagéppel egy nem túl szép kapcsolatba, ő is mindig megmagyarázta, miért nem kell elmennie dolgozni. Jól tönkrebszta vagy 5 évemet. Persze én voltam a hibás, hogy hagytam magam...
2018. márc. 4. 19:53
 20/32 anonim ***** válasza:
76%
Mégis, mit pihen ki napközben?
2018. márc. 4. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!