Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyósom már az idegemre megy ez miatt lehet szét megyünk a páromal! Nem birom tovább?!
Sziasztok. lehet hosszu lesz.
1 éve költöztünk vissza anyosomhoz mert a másik fia itt hagyta de anyosomnak a szeme fénye mi meg meg sajnáltunk mert egyedül nem birná magát fentartani és vissza jöttünk mi is jonak gondoltuk mert albérletbe voltunk. Eddig semmi gond nem volt de most 4 hónapja anyosom kikészit! Fát vágjak a szemetit én pakoljam ö mondja meg mitcsináljak mit főzek ő meg csak fekszik! lessi a szatyrot hogy miket vásároltam az agyamra megy! A párom reggeltől estig dolgozik de mikor itthon van akkor nem viselkedik igy maximum csapkodja az ajtót. Volt már eszembe hogy megfogom magam és elmegyek csak hát nagyon szeretem a párom! albérletet meg nagyon nehéz találni :/
Menjetek onnan...!
Mi is albèrletbe laktunk sokaig pesten.
Pàrom megörökölte a nagyszülői lakàst vidèken.
Egy vàrosban lakunk az anyóssal,de mèg ez is túl közel van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!