Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van itt olyan kapcsolat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan kapcsolat, amelyben a nő nem tud jól főzni?

Figyelt kérdés
Kérem CSAK azok válaszoljanak, akiknél ez a helyzet. Férfiak, hátrány ha a párotok nem főz jól? Problémaforrás nálatok?
2018. febr. 28. 19:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
En neha jol fozok, neha nem, de legtobbszor sehogy, mert nem szeretek. Paromnak pedig szakacs a szakmaja, es barmikor szivesen foz, de azt is szereti, amit en csinalok, meg ha szerintem tok szar lett, akkor is...
2018. febr. 28. 19:05
 2/16 anonim ***** válasza:
40%
Hátránynak hátrány, mert akkor mindig nekem kell főzni. Akkor is, ha nincs kedvem.
2018. febr. 28. 19:11
 3/16 anonim ***** válasza:
75%
Nálunk ez a helyzet, de egyszerű a megoldás, a párom főz. 26/N
2018. febr. 28. 19:22
 4/16 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudok fozni, abszolut kivul all az erdeklodesi koromon ez egyik ferjemet/ez pasimat sem zavarta:-)A ferjem foz amikor olyan hangulata van es ez eppen eleg.
2018. febr. 28. 19:45
 5/16 anonim ***** válasza:
59%

Nyilván van, ilyen kapcsolatban 2 dolog lehet: eltűri a másik főztjét, vagy ő főz.

A többi esetben meg vagy gazdagok, vagy nincsenek együtt.

2018. febr. 28. 19:54
 6/16 anonim ***** válasza:
59%

Mi a nem jól főzés? Fűszerezésben nagyon jó vagyok, meg hogy mi mivel illik össze, de a techinkai részét nem mindog tudom. Na meg fejből se tudok recepteket, nem főzök annyit.

A barátom sose panaszkodott, hogy neki ez milyen fontos lenne.

2018. febr. 28. 20:21
 7/16 anonim ***** válasza:
35%
Én is tudok, párom is tud főzni elég jól, legalább is mások szerint. Viszont ritkán főzünk, mert utáljuk a főtt kaját.
2018. febr. 28. 20:41
 8/16 anonim ***** válasza:
63%
Én nem tudok, és nem is szeretek főzni (valószínű, hogy eg erősen összefügg :D), de baromi mázlim van, a párom séf, imád főzni nekünk. Szóval nálunk nem probléma, de amúgy sem egy olyan személyiség, aki szerint az asszony dolga a főzés, mosás, takarítás. Néha jókat is nevetünk, mikor mondom viccből, hogy másnap én főzök neki valamit.. mindketten tudjuk, hogy annak jó vége nem lesz, nem is próbálkozom. :D
2018. febr. 28. 20:44
 9/16 anonim ***** válasza:

Nem szeretek főzni, így ritkán szoktam, de emiatt nincs közöttünk konfliktus.

Ha főzök, akkor párom mindig dícséri, de nem várja el, hogy minden nap a konyhában álljak.

2018. febr. 28. 20:55
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy tudok-e de hebrencs vagyok, és gyakran rontom el az amúgy jónak induló ételt. De az én páromat ez annyira nem zavarja, hogy csak na! Mindent megesz, kivétel nélkül! Nagy szerencsém van.
2018. febr. 28. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!