Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Fiatalok akik albérletben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalok akik albérletben éltek a párotokkal mennyire tudtok félre rakni?

Figyelt kérdés
úgy értem a későbbi lakás vásárlásra mennyit tudtok félre rakni vagy nem raktok félre?

2018. febr. 26. 10:38
 1/7 anonim ***** válasza:
36%

Egyedül élek, albérletben, nincs párom.

Havi 80 körül tudok félre tenni.

2018. febr. 26. 10:46
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

mi nem tudunk félretenni, de a mi helyzetünk szerintem nem általános... a szüleink meghaltak mire 25 évesek lettünk, örökség nekem semmi sem volt, a páromék 3an örökölték a házukat, amiben addig is laktak, de akkora adóssággal, ami mára 20 millió felett van.

Én suli mellett dolgozom, de hamarosan végzek és akkor talán lesz egy jó állásom.

Nem azért lakunk albérletben, mert derogálna a rokonokkal lakni, csak nekem nincs hová mennem, az említett ház pedig egy borsodi kisfaluban van és nincs munka értelmes távolságon belül, ezért költöztünk a városba.

2018. febr. 26. 10:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi 30 év körül is albérletben élünk, egyrészt egyelőre nem akarjuk helyhez kötni magunkat, másrészt nem akarunk túl hosszú távú hitelt felvenni. Ha lakást vennénk, akkor talán kisebbet, olcsóbbat, azért, hogy kiadjuk. Saját lakást majd talán később. Jól keresünk, tudunk félretenni bőven, ha kell.
2018. febr. 26. 11:00
 4/7 anonim ***** válasza:
0.ftot. inkább fizetnénk ennyit lakáshitelre mint albérletre.
2018. febr. 26. 13:25
 5/7 anonim ***** válasza:
65%

Nem rakunk félre lakásra. Minek, úgyis nemsoká elköltözünk még a városból is :)

Persze, van megtakarítás, utazunk, én a fogaimat csináltatom belőle, egy másik számlára már most rakunk a gyereknek (még a hasamban van).

Számunkra a közös élmények sokkal fontosabbak, minthogy legyen egy lakásunk, ami ugyanúgy viszi a pénzt, csak egyszerre nagyobb kiadásban (tetőcsere, ablakcsere, stb.), és még röghöz is köt.

Nekünk ez így megfelel, más véleménye pedig nem izgat :)

2018. febr. 26. 19:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire nem tudunk félretenni.

Egyikünk sem keres túl fényesen, albérletbe is csak úgy tudtunk eljönni, hogy ismerős lakása, aki nem kért kauciót (cserébe pofátlan lehúzás, egy éven belül a kétszerese lett az ár, mint mikor becuccoltunk... de ez van, nem tudnánk másikat megfizetni).

Ha valamelyik hónapban marad is 20-30ezer Ft, amit félre lehetne tenni, utána hótziher, hogy történik valami, ami elviszi az esetleg félretettet. Így nem lehet élni.

2018. febr. 27. 09:24
 7/7 anonim ***** válasza:

mi sem tudunk félretenni semennyit és nem is keresünk jól. drága az albérlet, drága a városi élet. annyit kapunk amennyivel túléljük az aznapot, azért eszünk hogy másnap felkelhessünk és mehessünk dolgozni sajnos. :D drága, hőn szeretett hazánkban már csak így működnek a dolgok. egyébként lakáshitel a pöc$ömnek se kéne. hogy elmondhassam hogy “van egy lakásom?” -ami amúgy a banké? 😂

egyébként ez igy nem mehet sokáig tovább, én ezt tuti nem tudom csinálni életem végéig :D

2018. márc. 3. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!