Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tehetnék ver a párom és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ver a párom és babát várok?

Figyelt kérdés
6 hónapja élek a párommal. Nagyon szeretem annak ellenére is amit tett velem. 3 hete terhes vagyok . Nagyon az elején vagyok ennek. A párom megvert megrugdosott megcibálta a hajam és több módon bántalmazott. 22 éves vagyok. Félek megtartani a picit biztos baja lett segitsetek mit tehetnék nagyon félek.

2018. febr. 25. 21:51
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én is ezt írtam, de ha neki ilyen témával van kedve szórakozni, szégyellje magát.
2018. febr. 26. 19:54
 22/23 Ignis Subdialis ***** válasza:
83%

Észre lehet venni 3 hetes terhességet, csak irodalmilag ezt már 5 hetesnek hívják, mert nem a fogantatás időpontjától számítják, hanem azon ciklus kezdetétől, amelyikben megfogant a baba.

Tekintsünk el azoktól az esetektől, amikor a nőnek a tüszőrepedése nem a ciklus közepe táján következik be, vagy több peteérése is van a ciklus folyamán. Vegyük a klasszikus esetet, amikor az ovuláció a ciklus közepe körül van - kb. a 2. hét végén - és ekkor következik be a megtermékenyítés. Így a 4-5. héten a nő már a menstruáció késedelmét észlelheti és tesztelhet. Ilyenkor már elég emelkedett a hCG szint, akár már a beágyazódás is lezajlott, még az alacsonyabb érzékenységű - 20-25 mIU/ml - teszten is kivehető a csík. Ekkor a baba biológiailag 2-3 hetes, de mivel a fogantatás pillanata a legtöbb esetben bizonytalan (akár 2-3 napot is csúszhat az ovuláció környéki szexuális aktushoz képest), ezért a ciklus jól meghatározható kezdetétől számítják a baba korát, ami legtöbb esetben ugye plusz két hetet jelent.

Senki sem születik ezzel az információval, általában az első babánál szembesül vele a kismama, hogy ez a hivatalos számítási mód. Egyes nők megérzik a fogantatás pillanatát, mások valószínűsíteni tudják, mikor történhetett, így akár napra számon tarthatják azt, s az első ultrahangon tudják meg, hogy hivatalosan nem azt tekintik a baba korának, ami a valós kora, hanem mostantól mindent a ciklus első napjához fognak mérni.

A kérdező már most aggódik a gyermekéért, félti, hogy baja eshetett. Ha már jelen van a gyermekért érzett felelősség, gondoskodás, érzelmi szál, akkor könnyelműség arra biztatni, hogy vetesse el ezért/azért. Ma már sajnos számtalan példából tudjuk, hogy az abortusz nyomasztó, élethosszig tartó érzelmi teher a legtöbb nőnek. Sokan verik a mellüket, hogy őket nem viselte meg vagy hogy hát "muszáj" volt, aztán évtizedek múlva megtörten nyilatkoznak, hogy soha nem bocsátanak meg maguknak. Nem olyan könnyű kérdés ez, mint amilyennek látszik, érdemes lenne nagyobb tisztelettel kezelnünk.

2018. febr. 26. 23:43
 23/23 anonim ***** válasza:
51%
Ha van egy csöpp eszed ilyen helyzetbe NEM SZÜLSZ gyereket!!!! Vagy elveteted, vagy ha nem szeretnél abortuszt, akkor megszülöd és örökbe adod. Te pedig villámgyorsan húzz el onnan, rendőrségi feljelentés kíséretében.Az ilyen bármire képes, pár éven belül majd szerepelnétek a híradóban az "agyonverte-leszúrta-leforrázta" rovatban.
2018. febr. 27. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!