Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ver a párom és babát várok?
A babáért kb. aggódnod se kell. Ha az első hetekben sérülést szenved, valószínűleg magától elmegy. Ha nem megy el, akkor jó eséllyel nem szerzett "olyan" sérülést. Az emberi szervezet is igyekszik biztosra menni, ha nem jön össze úgy a "baba-alapanyag", akkor vetélés lesz. Értve ezalatt, hogy probléma akad az első sejtosztódásnál vagy a fejlődés alapjánál, akkor a test inkább eltávolítja a magzatot. Ezért jóval több vetélés van, mint amennyiről tudunk, mert a legtöbb nagyon a kezdetén következik be: valami nem sikerült, kezdjük újra...
Magad miatt viszont kezdj el sürgősen aggódni. Tipikus bántalmazási forgatókönyv, hogy a nő imádja a bántalmazót, az meg állandóan megbánja, hogy majdnem megölte a párját, aztán amikor végre úgy dönt a nő, hogy megy, akkor meg sokszor tényleg meg is öli.
Azonnal orvoshoz kell menned és látleletet felvetetned. Sajnos az általános tapasztalat a rendőrséggel tényleg hervasztó, erről a NaNE-nél és a Patentnél tudnának mesélni. Légyszi hívd fel a [link] segélyvonalát, ahogy már ajánlották.
Nagyon brutális az, ami rád vár, ha benne maradsz ebben. Legyél erős, különösen ha sírva kér bocsánatot vagy ajándékokat vesz, hogy kiengeszteljen, emlékezz, hogy ez egy jól ismert bántalmazási forgatókönyv, az ilyen békés, kedves szakaszokat az erőszak követi. El kell hagynod, ha nem akarod, hogy szó szerint az életedbe kerüljön a dolog. Szemét helyzet, szereted, tudom. De magadat is szeretned kell, annyira legalább, hogy nem szolgáltatod ki magad az ő barbár brutalitásának. Beteg és Te nem tudsz rajta segíteni. Az nem segít rajta, ha vele vagy, sőt...
Menj el orvoshoz! Komolyan mondom! Ha a babával minden rendben van akkor hagyd el ezt az embert! Nem szeretnéd hogy bántsa a babádat ugye? Egészséges gyeremeket szeretnél? Igen!
Tudom mit érzel. Pontosan tudom. De meddig tűröd még azt hiszed ez normális?? Dehogy normàlis. Hallgass a többi válaszolóra és hallgass rám. Nem szeretnél holtan feküdni,igaz? Akkor tegyél ellene. Ez így nem mehet tovább. Mi lesz ebből később azt szeretnéd hogy a gyermeked félelemben éljen? Szeretnéd hogy elvegyék tőled mert nincs biztonságos környezetben? Gondolkozz
Ő is szeret, csak gyereket nem akar, ezért kirugdossa belőled. Ha most nem sikerül, akkor majd legközelebb.
Ha lenne egy kis eszed, akkor egy másodpercig nem lenne kifogás, hogy szereted.
Szedd össze a cuccaid és költözz el. 6 hónapja is laktál valahol.
Egyébként meg gondolkozz el az abortuszon. Nem olyan nőnek tűnsz, aki megáll a saját lábán és egyenesbe tud jönni egy gyerekkel.
Tippem szerint elköltözni se tudsz senkihez. Azért laksz nála, és azért tűnt remek ötletnek teherbe esni 6 hónap után.
Nem tudon, hogy 3 hetes terhességet honban lehet észrevenni, bár magam édesanya vagyok, de mindegy.
Hagyd ott a francba, aztán mérlegelj, hogy egyedül fel tudod-e nevelni a babát, van-e segítséged stb.
A bántalmazáshoz: csomagolj, és menj el. Mertszeretem nem ér ennyit.
Terhesség: 3hetes? Basszus, akkor én is három hetes terhes vagyok? Még max most hoztátok össze. Honnan tudod, hogy babázol. Na ezen kitérő után, nem szoktam se pro se kontra az ab mellett lenni, de a te esetedben jobb ha nem tartod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!