Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem kívánom a párom?
Először is szeretném leszögezni, hogy imádom a párom. 4 éves a kapcsolatunk, 3 éve élünk együtt. Sose volt egy lepedőakrobata, de azért orgazmusom régebben volt vele. Mostanában annyira megszokottá vált minden, hogy semennyire nem élvezem. Ha éppen én mászok rá, akkor azon görcsöl hogy nekem jó legyen, és pont emiatt lesz rossz. Neki soha nem volt akkora libidója, mint nekem, de ezelőtt ez se okozott gondot. Nagyon szeretem őt. Igen, fontos a szex, de emiatt biztos nem hagyom el, tökéletes társ. Tanácsot szetetnék kérni, hogy hogyan javítsak a szexen? Kicsit nehéz a helyzet, mivel már szexuálisan nem annyira kívánom, de ez inkább a bénázás miatt van, nem a kémia hiányzik.
23l
Egy harminc-negyven körüli nővel nem bénázna'hidd el.....
Nem nyavajogni kell hanem elcsábítani, ösztönözni, "bevadítani",-kommunikálni neked mi a jó.
/N
Szerintem vigyetek bele újat a kapcsolatotokba, először úgymond "ismerjétek" meg egymást újra, menjetek el valahova pár napra, a szex ne csak az ágyban történjen, legyen spontán, ha az ebédlő közepén, akkor ott, ha a zuhany alatt, akkor ott.
Próbáljatok ki olyan dolgokat idővel, amiket esetleg mindketten szerettetek volna, szeretnétek most is.
Nagyon fontos, hogy az előjátékot húzzátok minél tovabb.
De pl. ha otthon vagytok, akár reggeltől is incselkedhettek egymással.
Szerintem visszahozható a vágy ha igazán akarod.
Sok szerencsét!
33N
1. Nem vagyok tapasztalatlan. Párom előtt elég kicsapongó életet éltem, amire büszke nem vagyok, de ismerem a saját igényeimet.
2. Köszi a tippeket! :) Szerintem is az előjátékot kellene jobban elhúzni, az nagyon rövid szokott lenni vagy nincs is :/
Mondd el neki a vágyaidat, bátran fejtsd ki, mit szeretnél és hogyan.
A szexről is kell beszélni, senki nem látnok.
#2 voltam
Megint én vagyok #2-es
Nekünk fantasztikus a szex immár lassan 3 éve, de volt valami, ami még nagyobbat dobott a dolgon.
Tavaly nőnapkor mondta, öltözzek, készüljek, megyünk valahová.Be a kocsiba, indulás.Az irányból tudtam, melyik városba megyünk, kedvenc városom.Oh, szuper, megyünk vacsizni.Erre megállunk az Obi parkolójában.Mondom most mi van?Semmi, venni akarok valamit, mondja.Ok, be este 6-kor az Obiba, megyünk a kötelekhez.Mondom mi szent szr van, "hát már mondogatod mióta, hogy érdekel".Se köpni se nyelni nem tudtam.Aztán természetesen hangulatos vacsora, virág.
Majd jöttünk haza, aztán...volt egy gyönyörű, de igencsak vad éjszakánk.(a gyerekem az apjánál volt, csak ketten voltunk a házban)
De nyáron arra is volt példa, hogy kint az udvaron a kerti asztalra tett fel minden átmenet nélkül.Még a garázs kimaradt, sebaj, majd nyáron.
Ezt csak azért írtam le, hogy elmondjam, ha izgalmat visztek bele, a vágy szerintem visszajön.
Nekünk más jellegű volt a problémánk, de a lehetetlenből hoztuk vissza, a gödörből.
Most minden rendben, de vigyázni kell, mert törékeny.
Ha helyrehozzátok a szexuális életeteket a tüzet fennt kell tartanotok, máskülönben megint könnyen visszaeshettek ide.
Ha kritikaként éli meg, akkor viszont ne szavakkal, hanem tettekkel vezesd rá.
Írod, hogy nem vagy tapasztalatlan, akkor tuti, hogy tudod mi a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!