Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok anyukak legyetek szivesek segiteni nekem mi tortent szules utan miert nem kivanom a parom?
Figyelt kérdés
Terhessegem negyedik honapjatol nem eltunk nemi elettet egessegugyi okokbol azota van egy eves fiam de a nemi eletun nem megfelelo vagyis en nem kivanom a szexet nem izgulok fol sajnos mar szinta csak 'muszalybol' vagyok a parommal es ezt o is mar szova tette nem tudom de mikor eggyut kene legyunk nekem mindig valami mas jar az eszemben be takartam agyereket holnapra elokeszitettem mindent stb stb volt igy valaki2017. febr. 11. 02:05
1/3 anonim válasza:
Meg is válaszoltad a krédést.
Besegít eleget a párod?
2/3 A kérdező kommentje:
nem szokot lehet ez is a baj nincsenek kozos programjaink
2017. febr. 11. 02:35
3/3 anonim válasza:
Szoptatod még? A szoptatás alatt a prolaktin és egyéb, a szoptatásért felelős hormonok elnyomják az ösztrogén termelést, ezért csökken a libidó és nehezen is nedvesedsz. Nálam 1 év után kezdett visszaállni a nemi vágyam, amikor már napközben nem, csak este szoptattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!