Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában nem főz a barátnőm. Megkérdeztem h miért erre leüvölti a fejem. Szerintetek miért? És mit csináljak? 25f,24l
Takarítani sem akar nagyon.
Hazajön a munkahelyéről 3kor és utána csak a neten lóg. Barátnőivel beszélget.
Miért femináci az, aki szerint nincs olyan, hogy a nő dolga a főzés és a takarítás?
Szerintem az, aki így gondolja, menjen a francba.
Mondom ezt úgy, hogy örömmel főzök finomakat a páromnak, és egy rossz szó nélkül porszívózom, felmosok, ágyat húzok, vasalok. Rengeteg mást meg ő csinál (portörlés, mosás, teregetés, söprögetés, hólapátolás), csomószor kiszolgál ő is engem, figyelmes.
De ha valaki elvár dolgokat a másiktól pusztán a neme miatt, az szerintem teljesen elfogadhatatlan, de az is, ha valaki feminizmus címszó alatt lusta, nem csinál semmit, kiszolgáltatja magát.
A háztartás vezetése közös feladat, normális ember pedig szerintem nem veszi sértésnek, ha akár étellel kedveskedik a párjának.
Mi hétköznap nem főzünk csak hétvégén, (pedig a párom és én is szeretünk) az ebédet úgy is napközben megoldjuk valami kajáldában. Nem olvastam el az összes választ, de azt írtad, hogy ha te főzöl akkor meg csak elbaszni tudod a barátnőd szerint? Nekem se tetszene ha valamit csinálok és csak kritizálást kapnék. Ha nem tetszik neki, nyugodtan megtaníthatna főzni, akár egy jó kis közös program is lehetne belőle.
Úgyhogy az az érzésem, hogy csak belekényelmesedett a kapcsolatba.
Vannak itt bajok úgylátom...
De nem a kérdező oldaláról...
Azt eszik ami van itthon
8-tól dolgozunk mind ketten
Éreztettem vele hogy jólesik amit csinál.
És én nem mondtam olyat h a takarítás az ő dolga,megcsinálom énis. Csak eddig ő akarta csinálni nekem nem hagyta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!