Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában nem főz a barátnőm. Megkérdeztem h miért erre leüvölti a fejem. Szerintetek miért? És mit csináljak? 25f,24l
Takarítani sem akar nagyon.
Hazajön a munkahelyéről 3kor és utána csak a neten lóg. Barátnőivel beszélget.
Kérdezd meg tőle mégegyszer, lehet csak rossz napja volt.
Aki meg azt mondja, hogy főzzél és takarítsál te, hát...erre nem igazán tudok mit mondani, vagyis nem akarok.
Nyilván más a felfogásom mint egyes válaszolóknak, de alapvetőnek tartom, hogy főzök (imádok), és, hogy ne a kosz vegyen körbe a házban, esetleg a retek egyen meg minket az udvaron, de párom meg azt nem nézné végig, hogy a gaz lepjen el minket nyáron kint, esetleg a "csodafáink,csodanövényeink" elszáradjanak kint.
Magyarul, mindkét félnek fektetnie kell munkát a háztartásba, szóval tényleg nem egyszemélyes ez a része sem egy kapcsolatnak, de vannak dolgok, amikről azt gondolom, hogy igenis a nő csinálja meg, de pl. füvet nehogy már ő nyírjon.
Azzal, hogy mindennap friss főtt kaja van, ragyog a ház, nem csodát viszek véghez, egyszerűen így érzem komfortosnak az életünket.
A munkám meg van becsülve, mindennap elhangzik étkezés után, hogy köszönöm az ebédet, a légyszíves/kérlek szót is ismerjük, tehát megadjuk a tiszteletet.
Minden kedvességet, figyelmességet megkapok, és viszont ő is.
Éreztetted a barátnőddel, hogy jól esik amit csinál?Figyelmesség, tisztelet megvolt a részedről (is)?
Mert ez sem mindegy.
Ha a főzésen idegeskedik, vállalj be helyette minden mást, egy szó nélkül meg fog főzni minden nap, ha 6 után tisztára pucolod a házat.
Attól, hogy béna vagy valamiben, az még ugyanúgy a te dolgod. Gondolom munkahelyen sem passzolod le senkinek a számodra nehéz feladatokat. Tanulj, hogy többet tudj, ha zavar a bénaságod, vagy osszátok meg arányosan a munkát. Ha számodra a főzés nehéz, vállalj be 2 könnyebb melót helyette, ami a barátnödnek esik nehezére.
Értékelve volt amúgy hogy főz meg takarít? Mert nagyon szép amit az egyik válaszoló felettem ír, hogy főz a párjának minde este szívesen, ő meg dícséri és mindig megköszöni. Így én is szívesen fogok főzni a páromnak. De ha mindig csak a kívánságműsor van hogy te ezt kérsz meg azt kérsz és miért nincs még kész a kaja és mit csinált háromtól hatig és egyébként is mi az hogy lustálkodik akkor megértem hogy a töke televan.
Az a 3 óra különbség azért nem akkora hogy minden házimunkát rápakolj.
Ne haragudj -de ha dúlna közöttetek a szerelem és eszméletlen kielégült lenne a kedvesed.
Tuti serénykedne- mint egy házitündér.
Talán ha több kedvességet és figyelmet kapna akkor tudna adni is .
Az sem mindegy,hogy kérnek vagy parancsolnak ...
/N.
Bammeg, miert az o dolga?
Hazvezetonot tartasz?
Szerintem kamu a kerdes. Ilyen kokorszaki senki nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!