Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért nem érti meg a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti meg a barátnőm hogy fáj a fogam és nincs kedvem semmihez? 24f

Figyelt kérdés
Még ő hisztizik nekem hogy ma egésznap nem foglalkoztam vele. Én sem hisztizek ha neki fáj valamije és egyedül akar lenni ,nincs kedve beszélgetni.
2018. febr. 20. 20:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nem fájt még a foga. Amúgy megértelek, nekem is sokszor fájnak a fogaim, már szinte az összeset meg kellett csináltatnom. Mondd meg neki hogy örülsz, hogy élsz, nincs kedved semmihez, foglalja le magát egyedül. Gondolom felnőtt nő a barátnőd, aki megérti.

22N

2018. febr. 20. 20:49
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekes és önző?

Az én párom ilyenkor hozzám bújik, vagy csinál teát/kaját, hoz gyógyszert.

22F

2018. febr. 20. 20:49
 3/12 anonim ***** válasza:
57%
Mert a nők csak a fejfájást értik.
2018. febr. 20. 20:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert önző p.csa. Ahelyett, hogy ápolgatna. 28N
2018. febr. 20. 21:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Neked jobbulást, és mielőbb sipirc dokihoz. A barátnőd meg majd megtudja, ha egyszer neki is így fog fájni.
2018. febr. 20. 21:17
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
"Mert a nők csak a fejfájást értik." - Neked se volt még gyökérkezelésed...
2018. febr. 20. 21:18
 7/12 anonim ***** válasza:

lehet hogy nem egy empatikus ember.

vagy pedig infantilis,akinek még nincsen kialakult empatikus érzete.

vagy van benne empátia,de nem feléd,mert tőled azt szokta meg,hogy pincsi kutyus vagy,vagy valami hasonló.

vagyis sose volt a fejére koppintva ha bunkó,ezért mer így viselkedni egy ennyire egyértelmű szituban.

2018. febr. 20. 23:03
 8/12 anonim ***** válasza:
Gyakorold érzelmeidet.
2018. febr. 20. 23:42
 9/12 Ypszilon1980 ***** válasza:

Ezek szerint neki még nem fájt, van aki be is lázasodik tőle. Nekem a barátnőm inkább segít ilyen helyzetben, sőt szert is vett nekem.

Majd ha fog fájni neki, akkor megtudja milyen.

2018. febr. 21. 06:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha annyira fáj, akkor menjél orvoshoz. Napokig én sem hallgatnám, hogy juj de fáj, de dokihoz meg fosol menni.
2018. febr. 21. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!