Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezt mire véljem?
Ugye tegnap valentin nap volt . Mondta párom hogy mivel egesznap dolgozok este ha haza erek borozunk . Pár napja kérdezte hogy minek orulnek jobban virág vagy sutemeny ? Gondoltam valentin nap alkalmabol erdeklodik . Tegnap napkozben meg felhivott hogy itt van a cukraszdaban megkivanta a sutemenyt en kerek valamit ? Mondtam h hozzon valamit. Tegnap haza értem momdja hogy a bort elfelejtette megvenni . Jo mondom semmi baj ugy is csak egy kortyot innek . Kerdezem hol a suti . Ja azt a munkahyelen hagyta . Es ennyi .
Ne értsetek felre nem a suti vagy a bor csak rosszul esett hogy ennyire nem gondolt ram . Pár napja meg az anyukajat is felkoszontotte valentin nap alkalmabol egy viraggal .Akkor minek hulyitett be pár napja ?
Nem tettem neki szova nem hisztiztem . De rosszul esik . Szerintetek en fujom fel ? Vagy tenyleg nem gondolta h ennyire megbanthat ezzel ?
Megértem, de ezt csak és kizárólag vele tudod/ kell megbeszélni.
Mi előre megbeszéltük, hogy semmit nem veszünk egymásnak, mert hülyeségnek tartjuk ezt az egészet. Be is tartottuk.
Szóval az anyját felköszöntötte,téged nem?
Amúgy ez nem a szerelmesek ünnepe? :D
Minden esetre kicsit furi. Beszéljétek meg,nehogy tüske maradjon benned.
Lehet belezavarodott itt a napokba, és elfelejtette. Szörnyű ezt kimondani tudom, de basszus én is annyi mindent elfelejtek. Tavaly például mind a ketten elfelejtettük az évfordulónkat, pedig előtte a napokban beszéltünk róla.
Nem lehet, hogy ő is olyan szeleburdi, mint mi? :D
TE mit adtál NEKI?
Mert elég gáz követelőzni, ha te leszartad az egészet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!