Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Most ezt mire véljem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezt mire véljem?

Figyelt kérdés

Ugye tegnap valentin nap volt . Mondta párom hogy mivel egesznap dolgozok este ha haza erek borozunk . Pár napja kérdezte hogy minek orulnek jobban virág vagy sutemeny ? Gondoltam valentin nap alkalmabol erdeklodik . Tegnap napkozben meg felhivott hogy itt van a cukraszdaban megkivanta a sutemenyt en kerek valamit ? Mondtam h hozzon valamit. Tegnap haza értem momdja hogy a bort elfelejtette megvenni . Jo mondom semmi baj ugy is csak egy kortyot innek . Kerdezem hol a suti . Ja azt a munkahyelen hagyta . Es ennyi .

Ne értsetek felre nem a suti vagy a bor csak rosszul esett hogy ennyire nem gondolt ram . Pár napja meg az anyukajat is felkoszontotte valentin nap alkalmabol egy viraggal .Akkor minek hulyitett be pár napja ?

Nem tettem neki szova nem hisztiztem . De rosszul esik . Szerintetek en fujom fel ? Vagy tenyleg nem gondolta h ennyire megbanthat ezzel ?

2018. febr. 15. 13:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Vele kéne ezt megbeszélned.
2018. febr. 15. 13:23
 2/11 anonim ***** válasza:
79%

Megértem, de ezt csak és kizárólag vele tudod/ kell megbeszélni.

Mi előre megbeszéltük, hogy semmit nem veszünk egymásnak, mert hülyeségnek tartjuk ezt az egészet. Be is tartottuk.

2018. febr. 15. 13:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szóval az anyját felköszöntötte,téged nem?

Amúgy ez nem a szerelmesek ünnepe? :D

Minden esetre kicsit furi. Beszéljétek meg,nehogy tüske maradjon benned.

2018. febr. 15. 13:44
 4/11 A kérdező kommentje:
Mindenképpen megbeszélem vele , csak elöbb akartam hallani kívülállók véleményét is .
2018. febr. 15. 13:53
 5/11 anonim ***** válasza:
34%

Lehet belezavarodott itt a napokba, és elfelejtette. Szörnyű ezt kimondani tudom, de basszus én is annyi mindent elfelejtek. Tavaly például mind a ketten elfelejtettük az évfordulónkat, pedig előtte a napokban beszéltünk róla.

Nem lehet, hogy ő is olyan szeleburdi, mint mi? :D

2018. febr. 15. 14:12
 6/11 anonim ***** válasza:
47%
Örülök, hogy nem vezetsz le ebből semmit, mielőtt beszélnél vele. Sajnos fogalmam sincs, hogy miért csinálta ezt, de ha nincs különösebb okod feltételezni, hogy direkt szavatott (és miért lenne?), akkor ne is feltételezd ezt, hadd mondja el ő. Simán lehet, hogy csak nem hitte, hogy megbánt. Ha a párod alapvetően törekszik arra, hogy működjön a kapcsolat, akkor ezt könnyedén meg tudjátok beszélni.
2018. febr. 15. 14:26
 7/11 anonim ***** válasza:
67%
Te amúgy keszültél neki valamivel? Mert ennek azért kölcsönösnek kéne lennie, nem csak a fiú vesz a lánynak...
2018. febr. 15. 15:06
 8/11 anonim ***** válasza:
30%
Te adtál valamit? Ha igen miként reagált rá?
2018. febr. 15. 15:52
 9/11 anonim ***** válasza:
22%

TE mit adtál NEKI?

Mert elég gáz követelőzni, ha te leszartad az egészet :)

2018. febr. 15. 16:33
 10/11 anonim ***** válasza:
74%
Istenem, miért fontos, hogy mit adott neki? Hol követelőzött a kérdező? Idióták. Csupán megbeszélték, hogy boroznak és sütiznek Valentin nap alkalmából, szó sem volt arról, hogy Béla mekkora szarszemét, mert nem vitt ajándekba semmit.
2018. febr. 15. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!