Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 27 éves férfi még nem lakott együtt egy nővel akkor vele vmi baj van?
Van, aki ilyenkor veszíti el a szüzességét.
Ez még nem jelent semmit.
Probald ki! Koltozz ossze vele.
N/34
25 vagyok és még nem éltem együtt egy barátnőmmel sem. Nincs velem semmi baj, a dolognak két oka van.
Egyrészt, fiatal vagyok, a saját utam érdekel még. Kell az, hogy egyedül érjek el dolgokat, egyedül éljem ki a személyes dolgaim. Nem megcsalásra gondolok vagy ilyesmi, csak a napirend szervezése, kajacsinálás, edzés, ilyenek. Nincs igényem rá, hogy valaki folyamatosan a seggemben legyen.
Másrészt, nem igazán volt még olyan barátnőm, akit eltudtam volna viselni együttélés terén. A reggeli morcira nem vagyok kíváncsi. A személyes terem korlátozására szintén nem.
Van, akinek az összeköltözés legalább olyan komoly lépés, mint az eljegyzés.
Nőként én se költözöm össze kapásból bárkivel, csak akivel tényleg komolyan gondolom a dolgot. 26 voltam, mikor összeköltöztünk a kedvesemmel.
Férfiban is ismerek ilyet.
Szerintem nincs ebben semmi kivetnivaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!