Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha felhozza az egyik fél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha felhozza az egyik fél, hogy odaköltözne a másikhoz, akkor ő szeretné. Ugye?

Figyelt kérdés
2018. febr. 9. 21:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2018. febr. 9. 21:42
 2/10 Gál Zoé ***** válasza:
80%
Igen.
2018. febr. 9. 21:45
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Azért, megnézném a körülményeket is. Miért akar hozzám költözni? Tényleg a kapcsolat, én kellek, vagy lakhatási gondok, tartsam el, ha már hozzám költözött, stb.
2018. febr. 9. 21:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Akkor az aki felhozta szeretne beköltözni a másik lakásába. Kérdés hogy miért? Magasabb szintre akarja emelni a kapcsolatot vagy esetleg nincs hol laknia, kényelmesebb lenne mert közelebb van a munkahelyhez stb.?
2018. febr. 9. 21:53
 5/10 A kérdező kommentje:

Saját, jól működő vállalkozása van. Most pár perc séta, míg odaér, ahol dolgozik (a vállalkozása), tőlem meg kb 12km. Én egy panelban lakok bérlakásban, ő családiházban, ami tehermentes (nem egyedül, hanem rokonokkal..

mama, apa, testvér). Általam nem fog jobban élni. Jelenleg is sokat van nálam.

2018. febr. 9. 22:01
 6/10 anonim ***** válasza:

Akkor vajon miért merült fel a kérdésed ha minden ennyire nyilvánvaló?

Talán valami mégis aggaszt?

2018. febr. 9. 22:03
 7/10 A kérdező kommentje:
Sosem éreztem magam alkalmasnak semmire, de ő mégis úgy bánik velem, ahogy senki soha. Ez új, furcsa és hihetetlen.
2018. febr. 9. 22:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2018. febr. 9. 22:23
 9/10 A kérdező kommentje:
23 és 29
2018. febr. 9. 22:25
 10/10 anonim ***** válasza:

Nyilván igen. De nyilván beszáll a költségekbe, így nem igen származik belőle egyéb előnye.

Azt gondolom egy nő hallgasson a megérzéseire. Volt egy párom, aki éppen más albérlet után nézett, mert nem voltak jók a lakótársai. Csak 1-2 hónapja voltunk együtt és egyre inkább pedzegette, hogy milyen egyszerű lenne összeköltözni. Nyilván neki egyszerű lenne, én viszont még korainak tartottam. Kongtak a vészcsengőim ezerrel és jobb is, hogy nem mentem bele. Egy idő után mindig ez volt téma és egyre inkább azt éreztem, hogy csak ki akar használni. Vége lett.

A jelenlegi párommal fél év után költöztünk össze és mindketten szerettük volna, semmilyen rossz érzésem nem volt vele kapcsolatban. 1 évvel később minden pénzünket beletéve vettünk is egy közös lakást, ami azt gondolom azért elég gyors volt, de egyelőre az élet minket, illetve a megérzéseimet igazolja. :)

2018. febr. 11. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!