Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltözési probléma. Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözési probléma. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
A párommal kicsit több ,mint 3hónapja vagyunk együtt . Elterveztük decemberben ,hogy kiköltözünk németországba. Sikerült ,itt vagyunk ,de 2hete teljesen elhidegültünk egymástól ő távolságtartó lett én pedig nem tudom mit gondoljak. Az eleje nagyon jó volt minden aztan volt pár apró vita amiket sikerült átbeszelni ,de valami nrm klappol szeretem ,de ha ìgy folytatódik nem fog működni erre jutottunk. Mi lehet a megoldás ,miért van ez? Hirtelen jött ... valaszok hanyagoljanak. Én 18f ő 20l .
2018. febr. 9. 19:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Becsajozott
2022. ápr. 15. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!