Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözési probléma. Mi lehet a gond?
Három hónap után kijönni nekem kicsit bátor. Nekünk másfél éves kapcsolattal se volt könnyű.
És volt jóval hosszabb mosoly szünet, mint két hét... Mindenkinek be kell szoknia.
Lehet a meló helyen nem még annyira jól. Vagy fél, hogy miként éltek meg. Vagy bármi más is lehet a háttérben.
Nem lehet, hogy a teljesen úgy helyzet, környezet?
Milyen vitákról van szó?
Fiatalok vagytok. Talán elsők is egymásnak. Fiatal a kapcsolat is.
Ebből az következik, hogy bármi lehet, mert nincs rutinotok, mintátok, hogy miként kezeljétek az ilyen dolgokat. (Részlegesen saját tapasztalatból is írok)
Beszélgetni kell az biztos. De egyelőre nincs több infó. (Illetve ha csak a párod dolgozik, akkor az ez iránti elismerést érdemes kifejezned számára. Szerintem... )
Az a baj szerintem, hogy nem ismertétek ki egymást. Ennyi idő után eléggé merész dolog kiköltözni a másikkal. Értem én, hogy rózsaszín köd, meg dúl a szerelem.
3 hónap alatt nem lézetik, hogy elhidegüljetek egymástól. Mivel akkor ismered emg a másiakt igazán, ha együtt laktok..így valószínű, hogy ő már nem szerelmes beléd.
Ha elmúlt a rózsaszín köd és el is illant minden érzelem, az baj. Az azt gondolom menthetetlen.
Ha csak átmenetileg mindketten stresszesebbek vagytok, akkor közös munkával menthető a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!