Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szemérmes vagyok. A férjem viszont igényli a "malackodást". Hogyan tovább?
Nagyon szeretem a férjem. Igazán jó vele lenni, rendszeres és kielégítő a nemi életünk. De ő másfajta kényesztetésre is igényt tart, pl. a szexcahtre. Semmi kifogásom ellene, de borzasztóan ügyetlen vagyok. Persze ezt ő soha sem ismerné el, de olyan érzésem van, mint amikor vezetni tanultam. Nem tudom, hogy mit és hogyan kell szexisen mondani. Igen, és akkor én megfogom a péniszed? hímvessződ? izé?
Nagyon kínosan érzem magam amikor így bénázok. A püspök lányaként nőttem fel, és hát soha sem szereztem ilyen tapasztalatokat. Nagyon kis szégyenlős voltam. Van valakinek hasonló tapasztalata? Valami tanács? Előre is köszönöm!
Szerintem ha ennyire nem érzed magad jól ettől és nem tudsz spontán reagálni, akkor inkább ne erőltesd. Ennek is az a lényege, hogy neked is jó legyen, de ha feszengsz az nyilván nem jó.
Én simán leírom a pasimnak, hogy hogy kapnám be a farkát, tépném le a ruháját meg ilyesmi, kicsit trágár módon, de ezt élvezzük mindketten. A valódi szexben is káromkodós fajta , engem meg be tud indítani pl. a "b.meg de k. jó a puncid" vagy ilyesmi. Nekem elsőre se volt fura vele a szexchat. Közben szoktunk képeket is küldeni egymásnak, hogy lássuk ki hol tart :) Vagy akár videotelefon. De ez nem feszélyez egyikünket sem.
Szexis az, amit annak gondolsz, amilyen valóban is vagy, ahogy élőben csináljátok. Nyilván ha amúgy nem lennénk ilyenek nekem is fura lenne így bekáromkodni és baromira nem lenne szexis.
Szoktatok amúgy erről beszélni? Hogy kit mi indít be meg ilyesmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!