Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normális hogy csak heti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy csak heti egyszer sexelünk?

Figyelt kérdés
33 éves nő vagyok a párom egy 44 éves férfi. Két éve vagyunk együtt, egy év után el is jegyzett azóta együtt élünk. Nem tudom, hogy mi történt de amióta együtt élünk szinte eltűnt a szenvedély a kapcsolatunkból pedig az első egy évben semmi de semmi probléma nem volt vele, akár napi 4-5 alkalommal is egymásnak estünk. Tudom, hogy szeret ez nem is kérdés csak azt nem tudom mit tudnék tenni, hogy újra úgy kívánjon mint régen.....

2018. febr. 2. 12:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az utolsó előtti véleménye engem is érdekelne bővebben....mi az, hogy elveszett a saját tere? Az aggaszt leginkább, hogy ha most egy van hetente akkor öt év múlva havonta egy lesz? :))) Azért én még fiatal vagyok a teljesen sexmentes élethez.....Annyit mondott amugy, hogy nagyon sok stressz éri és azért nem tud annyira a sexuális életünkre koncentrálni mint régen....de basszus nemár...egy éve nem érheti állandóan stressz :(
2018. febr. 2. 15:59
 12/16 anonim ***** válasza:
61%

Felejtsd el, neki ennyi az igénye.

Mióta összeköltöztünk nlunk is csökkent a szex - előtte volt, hogy napi 3-4 is megvolt :D - mondjuk heti 5-6-ra, attól függ.

De azért a heti egy, hááát, figyelj, most vagy elviseled, hogy míg együtt vagytok, ennyi az "annyi", vagy szakítasz és keresel olyan párt, akivel szexuálisan is passzoltok.

Tudom, miről beszélsz amúgy, exemnél is ez volt. Költözés, aztán heti 2 szex maximum.

Elég hamar "válóok" is lett, mert kevés!

Nem vagyok szexmániás, de heti egy az semmi.

28n

2018. febr. 2. 16:35
 13/16 anonim ***** válasza:
59%

Napi 3-4. Aha, hát munka nélkül, hobbi nélkül, barátok nélkül nekem is menne. Ellenkező esetben nem lehet egy nap ennyiszer.

Sose értettem én meg az ilyen dugónyulakat.

Heti egy kevés persze. Ennyire eltérő igényekkel sokáig nem lehet együtt élni.

2018. febr. 3. 05:30
 14/16 anonim ***** válasza:

13-as, a napi 3-4 a hétvégén volt, mikor nem dolgoztunk és még csak háromhetente tudtunk találkozni.

Mióta együtt élünk, leírtam, hogy kb. kétnaponta szeretkezünk este.

2018. febr. 3. 15:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyeség a mindennapi együttélést ahhoz hasonlítani, mint amikor csak a hétvégét töltitek együtt és akkor ki sem keltek az ágyból.
2018. febr. 3. 18:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem egyedi jelenségről van szó. Nekem világéletemben napi egy szex volt az igényem, de a kapcsolataim elején (nem kevés volt) az üregi nyulak elbújhattak volna szégyenükben.
2018. febr. 4. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!