Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Titeket zavarna vagy sem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna vagy sem? Többi lent.

Figyelt kérdés
Párom ma találkozott a rég nem látott testvérével, egyik pillanatról a masikra jelentette be nekem, hogy el kell mennie, de engem nem visz magával mert olyan témáról beszélgetnek, amihez én nem tudok semmit sem szólni. Hozzáteszem, hogy amúgy is nagyon kevés időt töltünk együtt, mert dolgozik, alig van szabadnapja. Elment, azt mondta 2-3 órát beszélgetnek aztán 8-ra itthon van, hoz vacsorát. Én vártam rá, aztán irt hogy egy órát késik. Oké. Lassan 23:00 van, és meg mindig ott csücsül a bárban. Nagyon szomorú lettem. Vélemény?

2018. febr. 1. 23:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%

Bárban? Haha. El ne hidd, drága. :)

Rég nem látott testvér, egyik pillanatról a másikra jelentette be. Nő/pasi van a dologban.(attól függ te mi vagy)

2018. febr. 2. 08:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Soha nem tenne velem ilyet a parom, mindig betartja amit iger es amugy is en vagyok neki a legfontosabb. Ha veletlenul megis egyszer ugy alakulna hogy bemelegszik egy beszelgetesbe akkor biztos azonnal szolna hogy meg marad, akar 2x is.
2018. febr. 2. 13:30
 13/16 anonim ***** válasza:

Pontozzatok le, de nekem is megfordult a fejemben, hogy biztos a testvér az? Te miért nem találkozhattál vele? Mi olyan dolgot kellett megbeszélniük, amit te nem hallhattál?

Ne legyen igazam persze! Majd írd le mi lett végül!

2018. febr. 3. 05:34
 14/16 A kérdező kommentje:
A párom eddig teljesen megbízható volt ilyen téren, mindig mindenről előre tájékoztatott. Nem csináltam belőle nagy ügyet, haza ért olyan éjfél körül részegen, elég rosszul nézett ki, ezért hagytam aludni. Másnap bocsánatot kért, mondta, hogy teljesen igazam van, szolnia kellett volna és hogy ő sem igy tervezte. Másnap elvitt vacsorázni. Mutatott képeket is, amiket a bárban csináltak a testvérével, szóval megcsalásról szó sincs. Köszönöm a válaszokat! :)
2018. febr. 3. 20:05
 15/16 anonim ***** válasza:
Igazán rendes és tiszteletre méltó párod van! Látszik hogy szeret és megbecsül téged! :)
2018. febr. 3. 21:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Ugye fiú testvér ....xD
2018. febr. 3. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!