Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek ezek "nagy lemondá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezek "nagy lemondások"?

Figyelt kérdés

- a férfi ragaszkodik a kertes házhoz, mert autója van és garázst akar hozzá, hisz drága a fényezés, jégeső ellen stb, a nő fejet hajt emiatt a drágább lakásra, magasabb törlesztőrészletre (felesbe)

- ha már maradt a kertes, akkor a nő szeretne háziállatot (macska vagy kistestű kutya, benti), mert sokat van egyedül pl éjszaka, este, de a férfi nem engedi, mivel azért nem olyan hú de nagy a kert, bent meg ne legyen, beletörődött inkább a nő

- a nő kütyümentes hálót akar (tv, számítógép) de a férfi ragaszkodik hozzá, nem viszi ki ezeket, emiatt a nő sose kipihent, szól hogy kapcsolja ki, stb.

2018. jan. 30. 20:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hol éltek, de itt lehet garázst venni vagy bérelni akkor is, ha panelban laksz. Fokkal olcsóbb, mint a kertes ház, csak ezért.

Mi az, hogy "nem engedi"? A ház fele a tiéd, vagy legalábbis te fizeted. Ő meg nem az apád. Tudod, ki kérne engedélyt felnőtt ember létére, hogy mit csinálhat a saját otthonában...

Külön háló.

A férfi milyen lemondást vállalt eddig a nő kedvéért?

2018. jan. 31. 09:12
 12/15 anonim ***** válasza:
32%

40 nm-en elek. A kutyam alap. Az eletem resze es legfontosabb nekem. Ha ehhez megengedem,akkor csatlakozhat egy pasi. De a kutya alap.

Soha nem veszek fel kolcsont. Inkabb nyomorgok egy sotet lakasban. Foleg nem veszek fel kolcsont kozosen senkivel.

A kolcsonnel rontottad el meg,h nem szabadultal meg a pasastol.

N

2018. jan. 31. 10:57
 13/15 anonim ***** válasza:

Ez nem kapcsolat, ez egy kupac sz.....

Garázst ilyen indokkal, hogy jégeső.... ezt a fószert se az eszéért szeretik, 6 éve "lakik" kint a kocsink, jég miatt még soha nem lett semmi baja, cserébe az alja rozsdásodik, leszedték az antennát a szomszéd macskái, és párszor megcsócsálta a motorteret a menyét.

Egyébként nem értem, garázst lehet bérelni panelhez is...

Még az nagy rejtély számomra, hogy ha a nő sokat van egyedül éjszaka, akkor miért nem kipihent sose.. ha egyedül van, akkor ki tévézik a hálóban?

2018. jan. 31. 11:28
 14/15 anonim ***** válasza:
"férfi nem engedi" - azt meg igen, hogy a háza felét kifizesse. Ez a kapcsolat a prosti és a stricije kapcsolata.
2018. febr. 2. 09:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül kell családi ház a garázshoz. Nekünk is van, pedig lakásban lakunk. :)

A férfi nem kompromisszum képes, de ezen felül nehéz messzemenő következtetéseket levonni ez a három helyzet alapján.

A garázs nálunk is a párom stikkje volt. Két tv mindenképpen kellett, mert szeretünk olykor külön tv-zni. Jobb híján az egyik a hálóban van, DE... Ha egyikünk aludni szeretne, akkor alszunk, kikapcsolt tv-vel. Ha a másik tv-zne, akkor marad a nappaliban tv-zni. Vagyis minden esetben előnyt élvez a pihenni vágyó fél, elvégre ezért háló a hálószoba, tökmindegy, hogy az a párom, vagy én.

A háziállat pedig azt gondolom nem kompromisszum kérdése. Vagy mindketten szeretitek azt a kisállatot, vagy állandóan veszekedni fogtok miatta.

Nekem régóta van egy hosszúszőrű cicám. Nem sok vizet zavar, szobadísz kb. Alszik egész nap. Az előző párom utálta, mert szőrös, mert a kanapé is az, ahol alszik (mindig ugyanabban a szegletben alszik). Állandó kitörései voltak, hogy minek ez a dög, kb. csak kerülgette. Innentől kezdve én magyarázhatok, hogy milyen cuki, ő sosem fogja szeretni.

A jelenlegi párom, aki mellett végül megállapodtam, imádja, de valószínű ő sosem fogadott volna be egyet csak úgy magától ettől függetlenül.

Szóval ez a kérdés szerintem nem olyan egyszerű.

2018. febr. 2. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!