Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan járuljak hozzá a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan járuljak hozzá a lakásfenntartáshoz?

Figyelt kérdés
Most fogunk összeköltözni a párommal. Neki van rendes munkája, nekem nincs, havi 30-40ezer ft. a bevételem. És jelenlég még 1 évig nem tudok főállást vállalni. És nagyon nyomaszt, mert nem akarom, hogy ő álljon minden számlát, nem vagyok az a fajta, aki máson akar élősködni. Jól jönne még kb 30ezer, de nem tudom hogyan szerezhetnék még egy kis pluszt a meglévő mellé.
2018. jan. 25. 09:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én tuti nem költöznék így valakihez.
2018. jan. 25. 09:45
 2/11 anonim ***** válasza:
Miért nem tudsz főállást vállalni? Tanulsz még? Ha igen, és ezt a pénzt diákmelóból hozod össze, akkor próbálhatnál keresni valami ösztöndíj-lehetőséget. Tanulmányi, szociális, ilyesmi. Vagy próbálj jobban fizető diákmunkát találni. Hétvégi melók például általában jobban fizetnek, egy nap alatt 7-8 ezret össze tudsz szedni.
2018. jan. 25. 09:55
 3/11 anonim ***** válasza:
25%

Nem tudod hogy lehet még egy kis pénzt szerezni? :O

Munkáról hallottál már?

2018. jan. 25. 09:57
 4/11 anonim ***** válasza:
Gondolom még tanulsz. Nappali tagozatos jogviszonnyal manapság simán jó diákmunkák vannak, regisztrálj pár diákszövetkezethez. Nettó 1000 ftos órabérrel is simán találsz munkát. Részmunkaidőben suli mellett tudsz dolgozni kb havi 80 órát, az 80 ezer Ft. Probléma megoldva.
2018. jan. 25. 10:29
 5/11 A kérdező kommentje:
Persze, ezekkel én is tisztában vagyok, de ha az ember egész nap le van kötve, délelőttől délután 6-7ig, akkor már nem tudok hova munkát vállalni, a hétköznapi dolgom sem olyan, ahonnan bármikor is el tudnék jönni. Mondjuk ezt odaírhattam volna a kérdésemhez, hogy tiszta legyen a helyzet. Szóval nem otthon ülök és gondolkozok, honnan szerezzek pénzt, ennyire hülye nem vagyok. És nem is diákmelózok, nem is tudnék.
2018. jan. 25. 10:35
 6/11 A kérdező kommentje:
És a legnagyobb szívás, hogy már ilyen hétvégi alkalmi munkát se lehet találni, mert jópár helyre, ahová jelentkeztem, csak az időhiány miatt utasítottak vissza, mondván, nekik napi 8 órára kell ember, minden nap, nem csak heti 1-2-re. Pedig nem olyan jellegű volt a munka, tehát nem főállásként meghirdetett munkára jelentkeztem.
2018. jan. 25. 10:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem költöznék így össze. Ráér akkor, ha már dolgozol te is.
2018. jan. 25. 10:54
 8/11 anonim ***** válasza:
69%
A párod biztosan tisztában van vele, hogy neked csak ennyi bevételed van, de ő így is össze akar költözni. Valószínű neki nem is lenne probléma, hogy amíg még tanulsz, az ő keresetéből éltek nagyrészt. Miért nem beszélsz vele erről? Én ugyanebben a helyzetben voltam, amiben te. Még volt egy évem a fősuliból, párom akkor már dolgozott egy éve. Számomra ez kellemetlen volt, de aztán megértettem, hogy ez nem így működik, ő szívesen ad. Azóta én is elvégeztem, dolgozom, és most már mindkettőnk fizetése ott van. Bár az is igaz, hogy mi az elejétől fogva közös kasszán vagyunk.
2018. jan. 25. 11:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkor nagyon vacak helyen élsz vagy kistelepülésen, ha nem találsz suli mellett végezhető 4-6 órás, hétvégi melót. És az estével mi a baj? A kolléganőm 4-ig dolgozott a főállásban és kemény szellemi melóban, utána este heti 3x és szombat délelőtt ment valahova 4 órás melóba. Ja, hogy este 11-kor ért haza, hát valamit valamiért. A gyerkőcre addig a szülei vigyáztak. Olyan nincs, hogy fősuli alatt nem lehet dolgozni és csak ennyit keresni, csak lustaság van. Más gyerek, család mellett diplomázik, nem is egyszer. Tényleg csak ha szar helyen laksz, a többi kifogás. 20, de még később is, évesen simán bírni kell, hogy az ember 4-5-6 órákat alszik és tanul, dolgozik. 30-40 ezres bevétellel ne költözz senki nyakára, az a saját dolgaid épphogy fedezi.
2018. jan. 25. 12:49
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 Eléggé város és leginkább szakfüggő, hogy hogy tud az ember diákmunkát vállalni. Ha kilépsz Budapestről, akkor a legtöbb helyen leginkább csak gyári munka van, annál is elvárás a minimum 3 nap (legkevesebb 6 óra), persze előnyben részesítik azt, aki többet tud vállalni. A "be se kell járni" szakokon ez megoldható, de máshol nem. És az sem megoldás, hogy elmész éjszakai műszakba hetente többször, onnan beesel a padba, akkor esetleg még tanulni és kéne, hogy ne bukj ki (persze a tanulmányi ösztöndíjat el is felejtheti az ember emellett az életmód mellett). Egyszerűen nem lehet 4-6 óra alvással tartósan szellemi és fizikai munkát végezni (ahogy mondtam, vidéken leginkább csak gyári munka van).
2018. jan. 25. 13:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!