Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy foglalkozzon az igényeimmel? Több lent
Kb 4 ève vagyunk együtt párommal ès az a helyzet hogy eleinte minden jó volt megadtam neki mindent amit szeretett volna szex terèn is bár akkor se tudott kielègíteni hiába próbáltunk mindent,egy időbe zavarta őt a dolog de utána még már megszokta hogy nekem nem megy ès beletörődött ès csak magával volt elfoglalva
Mostanában meg mondom neki hogy több szexet szeretnèk ès hogy próbáljunk ki valamit (hogy èn is eltudjak menni ès ne csak fèl èvente 1x vèletlenül) de erre ő mindig azt felelte hogy:
-most nem jó
-most túl fáradt hozzá,nem tudja magát kipihenni
-most más dolga van
-reggel azèrt nem mert siet
-most nem akar
Stb stb
Amikor még tènyleg lenne rá idő még minden jó lenne akkor is kitalál vmit
Hiába csinosítom ki magam vagy èp veszek fel valami szexi ruhát vagy bármi hiába mondja hogy kíván meg minden ha mèg sincs semmi ő csak akkor akár amikor neki van rá igènye hetente vagy 2 hetente 1x gondolom azért mert ő kièlte magát eleinte amikor naponta èlvdzethez jutott èn meg ugye kevèsbè
Kezdem azt hinni hogy velem van a baj,nem tudom mit csinálhatnèk mert hát nekem is lennènek igènyeim
24/L
Szerintem most a többiektől is meg fogod kapni, hogy váltani kell és kész.
Az embereket, az önzést megváltoztatni ne tudod, mint ahogy azt sem, hogy soha nem lehet annyira fáradt az embert, hogy ne foglalkozzon a párjával
Ha néha sikerül elmenned, akkor még csak arra sem lehet ráfogni, hogy nem vagy képes rá...
Szerintem letörte az önbizalmát az, hogy az elején nem sikerült kielégíteni. Mi volt pontosan a probléma?
Amúgy ebből pár év múlva gond lesz, ha nem jön össze a dolog. Frusztrált leszel és vagy megunod, vagy megcsalod.
Persze, hogy nem akar. Tudod, milyen rohast kudarc, hogy teper, nyal, ujjaz, dug és nem-nem-nem mész el. Újra és újra azzal kell szembesülnie, hogy olyan béna, hogy ki sem elégíteni téged.
Lányként írom, nagyon szar érzés - nálunk az exem volt a "kielégíthetelen" - vagyis csak órák alatt tudott elmenni - fél, és piszkosul zavart.
Egyet értek a #4-sel. Iszonyú frusztráló lehet, hogy bármit csinál, nem sikerül. Persze, hogy egy idő után már nem érdekli a dolog, már a szexhez sincs annyira kedve, inkább keresi a kifogásokat, mert mem akar folyton szembesülni a kudarcélménnyel.
Azt gondolom ez valamilyen szinten érthető. Nem tudom, hogy tényleg ő a "béna", vagy te vagy ilyen nehéz eset, de ez így nem fog működni már hosszú távon.
VELED semmi baj, nehogy már.....
Béna egy pasi, önző, meg nagyon nem, is szeret, - eszébe se jut, hogy boldoggá tegyen.
! év alatt a leggátlásosabb nőt is ki lehet ismerni, fel lehet oldani el lehet lazítani - hát én nem nagyon viselem el, ha a páromnak nincs organizmusa, még inkább nekem ne legyen.
Én semmi szeretete nem látok benne, feléd, néha, ha nagyon beteg vagyok... bár azt a párom is látja és akkor nem erőlködünk.
De olyan fáradt még nem voltam, és annyi más dolgom se volt, hogy elhárítottam volna, de még csak 60F vagyok, szóval ki tudja, hátha én is hozzáöregszem a pasidhoz.
De akkor se leszek egy ilyen önző buta szemétláda.
Négy év alatt hozzászokott, hogy te arra vagy, hogy ha neki feszül a zacsija, akkor beléd ürít... ezt már elég nehéz volna megváltoztatni, de hát próbáld meg.
Olyan nincs, hogy egy nőnek nem lehet orgazmusa... mondd meg, hogy most te jössz 10-szer, és ha képes rá, majd esetleg neki is jut valami.
Röhej, és ez önző bénagyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!