Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy foglalkozzon velem?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal, rögtön megvolt a szikra, az összhang. Nagyon megtetszett. Egy-két napig beszélgettünk, de amint próbáltam közeledni, egyszerűen nem írt vissza. Nagy nehezen visszaírt, rávettem egy kirándulásra, amin nagyon jól érezte ő is magát, pazar volt minden. De a kirándulás után is, amint arra tértem, hogy ő tetszik, egyből nem válaszolt. Napokig egy mukkot nem írt, mire kinyögte, hogy ő nehezen kezeli az ilyen szituációkat. (???) De ennek is már egy bő hete. De a hétvégén 2 napig ott szereltem, ahol ő dolgozik, így elég sokat találkoztunk, beszéltünk is keveset, meg bármikor egymásra néztünk, megfagyott köztünk a levegő. Meg valahogy alaptalanul nem szokott az ember már kínosan hosszú ideig egymás szemébe nézve mosolyogni. Többször, hosszú másodpercekre akadtak össze a szemeink, a második nap ráadásul úgy kirittyentette magát, hogy a szemeim kocsányon lógtak - egy szobalány egy majdnem üres hotelben ugyan miért öltözik ilyen csinosan? És sokszor elkérte a késemet is. De azóta sem válaszol, sőt, most már el sem olvassa, amit írok neki. Mire várhat? Mit csináljak? Menjek el hozzá váratlanul? De hát azt sem tudom, mikor dolgozik pontosan...2016. okt. 25. 15:43
1/1 anonim válasza:
Ne haragudj, de ha akarna tőled bármit is, akkor nem ignorálna ennyire nyilvánvalóan és nem terelné a témát, amikor arról van szó, hogy tetszik neked. Teljesen felejtős ez a történet, jobban jársz, ha nem erőlteted, még a végén te leszel a suttyó, hogy zaklatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!