Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normális a párom viselkedése,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális a párom viselkedése, ha együtt élünk? Néha "kimaradhat"?

Figyelt kérdés
A párommal kicsit különbözünk, de jól megvagyunk. Én otthonülős típus vagyok, nem sok barátom van, viszont ő sokat jön-megy, társasági életet él. De nem gond, ezt megbeszéltük, hogy menjen. Viszont a hétvégén összejött megint a barátokkal házibuliban, kártyaparti volt és iszogattak, beszélgettek. Az egyik barátja nem tudott volna hazamenni, mivel messzebb lakik, így az lett volna a megoldás, hogy vagy nálunk alszik vagy a párom marad a barátainál a házibuliba és másnap hazajön. De ezt nem közölte velem, csak az este folyamán rám írt és felhívott, pedig már aludtam. Eléggé kiakadtam, mert szerintem ez nem fér bele egy normális párkapcsolatba. Bár vannak problémák, néha úgy érzem eltávolodtunk, mert vannak dolgok amik nehezen működnek. Én nehezen nyitok és kommunikálok, nem szeretem a feszkót, ő viszont mindig mindent megakar beszélni. Szexuálisan is túlfűtött nekem viszont ritkábban megy. Gondolkodtam, hogy lehetséges egy idő után, hogy besokall, pedig nem akarom visszafogni, mert szeretem, de valami megoldás kellene. Viszont nehezen nyílok meg, hamar ideges leszek. Elnézését kért, hogy csak így a buliban "ragadt", de azért van egy határ. Ti elnéznétek ezt? vagy mit tegyek? Köszi szépen.
2018. jan. 18. 07:29
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy melyikőtök a nő és melyikőtök a férfi, teljesen lényegtelen a kérdés és a probléma szempontjából.
2018. jan. 18. 12:05
 22/42 anonim ***** válasza:
94%
Kerdezo, most meg szanalmasabb lettel ezzel a szoveggel, h “mert o no, gazabb”. Te vagy a gaz.. Kellene a francnak ilyen mint te.
2018. jan. 18. 12:22
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
Megbeszéltétek, hogy eljárhat, hívott, hogy mi van, nem vetted fel, nem tudom, miért sértődtél be? Milyen határt lépett át? Nem kiszívott nyakkal, titokban, suttyomban maradt ott, nem? Írod is, hogy ő mindent meg akar veled beszélni, de te nem, inkább idegeskedsz. Akkor mi értelme duzzognod emiatt?
2018. jan. 18. 12:23
 24/42 anonim ***** válasza:
34%

Az elettarsam nekem is eltunt hazibuliba hajnalig tobbszor. Ennek viszonzasakepp en meg regrltem tobb tarskeresore es rendszeresen ismerkedek ,talalkozok pasikkal mellette. Aztan,ha vmi nala jobbra akadok,akkor lecserelem vagy megtartom szeretonek.

Haha. Milyen jo is a szsbadsag! De csak akkor,ha nekem is jar.

N

2018. jan. 18. 12:42
 25/42 anonim ***** válasza:
0%

#25:

Mi a problémád?

Ugyan ezt írtam le a legelején, csak valós példát felhozva.

Nem, nem normális ha egy nő vagy pasi ellenkező "baráttal" bulizik, az aztán végképp nem, hogy az egyik a másik miatt ott alszik.

Ezeknek az embereknek nincs megfelelő értékrendjük, ki kell hajítani, keresse meg a párját.

Majd ha ugyan ezt csinálják vele, ide jön sírni.

Éjszaka ha valakinek van párja, semmi keresnivalója másik nemmel!

Az nem buli!

A buli az, hogy 3 barátnő elmegy táncolni, vásárolni, jól érezni magukat, és egymásra vigyázva kikapcsolódnak!

Felnőt embereknél van pénz, dolgozó emberek, taxi aztán mindegyik haza ugyan azzal a taxival!

Szóval amit itt löktök, hogy a kérdező milyen féltékeny, meg a nő jól teszi, úgy kirúgnám, hogy bulizzon tovább mint valami dedós!

De ha párkapcsolatot választott, akkor tartsa tiszteletben a párját, mert így a kérdező is le van égetve, hogy mekkora lúzer, hogy ilyet enged!

2018. jan. 18. 12:55
 26/42 anonim ***** válasza:
48%
Valaki elmagyarázná hogy a kérdező párjának miért kellett ott aludnia, csak mert az egyik haver nem tudott hazamenni?
2018. jan. 18. 12:58
 27/42 anonim ***** válasza:
#27 Az is lehet, hogy a barát hozta volna haza. Csak nem tudta hazavinni senki, így neki is maradnia kellett.
2018. jan. 18. 13:01
 28/42 anonim ***** válasza:
24%

#28: Párja várja otthon, felnőtt, dolgozó ember, és nincs pénze taxira?

Bulira van b.meg?

2018. jan. 18. 13:11
 29/42 anonim ***** válasza:
#29 Vagy mindenki olyan mata részeg volt, hogy nem találták meg a taxis számát. :D Ki tudja? Lehet, hogy arrafelé van valami jogszabály, hogy ha ittál nem ülhetsz taxiba, mert zavarod a vezetőt.
2018. jan. 18. 13:16
 30/42 A kérdező kommentje:
Nem volt részeg, beszéltem vele telefonon. Ismerem már annyira. Ilyenkor amúgy sem arról szól, ha a barátnőivel összeülnek. A taxi nálunk kb fél 9ig van. Sajnos. Azzal szokott hazajönni, ha nincs sokáig valahol. Gyalog jött volna, az kb másfél óra. Nem tudom, hogy össze vannak nőve a legjobb barátnőjével, hogy egyedül nem tud ott aludni a barátnőm meg hazasétál. Vagy lehet nem mert egyedül elindulni. Mindegy. De akkor is.. Ne aludjon ott a barátnőinél és ne is aludjon itt a barátnője. Oldják meg. Vagy miért nem voltak annyi ideig, ameddig van taxi vagy busz vagy bármi... de köszi a válaszokat.
2018. jan. 18. 13:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!