Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a párom viselkedése, ha együtt élünk? Néha "kimaradhat"?
Az elettarsam nekem is eltunt hazibuliba hajnalig tobbszor. Ennek viszonzasakepp en meg regrltem tobb tarskeresore es rendszeresen ismerkedek ,talalkozok pasikkal mellette. Aztan,ha vmi nala jobbra akadok,akkor lecserelem vagy megtartom szeretonek.
Haha. Milyen jo is a szsbadsag! De csak akkor,ha nekem is jar.
N
#25:
Mi a problémád?
Ugyan ezt írtam le a legelején, csak valós példát felhozva.
Nem, nem normális ha egy nő vagy pasi ellenkező "baráttal" bulizik, az aztán végképp nem, hogy az egyik a másik miatt ott alszik.
Ezeknek az embereknek nincs megfelelő értékrendjük, ki kell hajítani, keresse meg a párját.
Majd ha ugyan ezt csinálják vele, ide jön sírni.
Éjszaka ha valakinek van párja, semmi keresnivalója másik nemmel!
Az nem buli!
A buli az, hogy 3 barátnő elmegy táncolni, vásárolni, jól érezni magukat, és egymásra vigyázva kikapcsolódnak!
Felnőt embereknél van pénz, dolgozó emberek, taxi aztán mindegyik haza ugyan azzal a taxival!
Szóval amit itt löktök, hogy a kérdező milyen féltékeny, meg a nő jól teszi, úgy kirúgnám, hogy bulizzon tovább mint valami dedós!
De ha párkapcsolatot választott, akkor tartsa tiszteletben a párját, mert így a kérdező is le van égetve, hogy mekkora lúzer, hogy ilyet enged!
#28: Párja várja otthon, felnőtt, dolgozó ember, és nincs pénze taxira?
Bulira van b.meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!