Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a párom viselkedése, ha együtt élünk? Néha "kimaradhat"?
Nem vagytok összenöve.
Szóval szerinted a pàrkapcsolat a buli végét jelenti, sztàn csodàlkoztok h a pasik menekülnek az elkötelezödéstöl
Saját tapasztalatból tudom, hogy az ilyen párkapcsolatok nem működnek úgy igazán. Mert hiába szeretgetjük meg minden a másikat, de amikor teljesen más a két fél személyisége, és ráadásul ekkora ellentétben, nincs jövő.
Vagy ha számodra van is, a jövőt hogyan képzelitek el? A társaságszerető ember később is olyan lesz, nem fog csettintésre megváltozni, és ebben a sztoriban csak te leszel aki megszivja. Mert ez még az első, lenyeled, utána jön a többi, de meddig nyelsz? :D Vagy meg akarsz fulladni? Kár lenne...
Nekem is volt ilyen párom, szerettem is, talán túlságosan is, de egyszerűen nem működött. Én őszintén utólag örülök hogy erre rájöttem, kár lett volna még több évet rápocsékolni egy halott dologra.
Sok sikert!
Nemhogy elnézném, alapból nem problémáznék rajta, mint ahogy azon sem, ha néha nálunk alszik egy haver. Úgy beszélsz az egészről, mintha valami tragédia történt volna. Tudod attól még, hogy együtt vagytok, még nem lett a tulajdonod, az sem fair tőled, hogy ennyire pattogsz azon, kit enged be az otthonába - ami nem csak a tiéd, hanem az övé is.
Nem irigylem szerencsétlent, nem lehet könnyű egy ilyen kontrollmániás, rugalmatlan sárkánnyal együtt élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!