Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért kell szégyenkeznie egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell szégyenkeznie egy nőnek azért ha pozitívum nála ha a férfi meg tudja teremteni az anyagi biztonságot?

Figyelt kérdés

Ha egy nő azt meri mondani, hogy számára jó érzés/biztonságot ad, hogy a férfinak van egzisztenciája akkor már le van hordva a sárga földig, hogy golddigger (pedig jaj mekkora golddiggerség elvárni egy kis ambíciót). Azt pedig így felvállalni, hogy hát ez igenis pozitívum, szinte öngyilkosság sőt hatalmas szégyen. Amikor nem értik meg egyes férfiak, hogy ez nem ELSŐSZÁMÚ szempont, de ha minden stimmel ez is fontos. Kevesen tudnának komolyan tervezni (család,gyerekek) egy link alakkal akiben semmi jövőkép nincs. Ha valakinek nincs pénze de látni benne azt, hogy intelligens talpraesett és van benne akarás az úgy oké, de ha ez sincs akkor miért kell megsértődni, hogy ez nem kell a nőknek? Nem szeretnénk egyedüli családeltartók lenni aki kiszolgálja babusgatja és vigyáz a babára (a pasira ez esetben) a gyerekre és dolgozik mellette és talán még kis magánéletre is jutna ideje. Vonzó kép mindenkinek tényleg...

Ha pedig valakire anyagilag IS lehet számítani az igenis pozitívum és nem szégyen ezt egy nőnek felvállalni, hogy elvárja ezt a párjától. Persze ebben az esetben a nő sem ülne otthon a fenekén egész nap.

2018. jan. 17. 23:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

#19 ,,csak azok?"

Neeem inkább arra célzok,hogy akinek két forintja sincsen és se szakmája se jövőképe.

És elvárják a semmire a jó nőt.

A mentalitásukkal van baj,nem véletlenül nem sikeresek se a nőknél se máshol.

Nem tudnak küzdeni,lépéseket tenni,és ez jön át.

Veled semmi baj 19-s,én a siránkozó Balázskákra célzok akik b..ztak bele mindenbe nem tanultak aztán sírnak,hogy brühühü miért nem ugrik az ölükbe a fullos nő,miért keres sokat a főnöke,miért fizetik meg a fejlesztőket,ő csak egy áldozat.

Orbánozik,mészároslőrincezik csak magába nem néz egyik se.

Ha nézne már régen normális élete lenne,csak ehhez cselekedni kell amibe a magyarok nem tartoznak az élbojba a langyos f..ssal megelégszik közben meg szíd mindenkit.

SZÁNALMAS.

Ez a baj.

,,Self is always coming through" - ezt írjátok fel.

2018. jan. 18. 11:08
 22/23 anonim ***** válasza:

9 -es vagyok.

Igen tudok főzni. Minden héten bográcsozunk. :)

Azért fontos a főzés, mert nekem alapvető, mint másnak a jogosítvány, vagy akár mint a kérdezőnek a guba.

Ha csak a pna vakaráshoz ért a házimunkában, akkor azon kívül mihez? Most az mindegy, hogy kinek mi a szakmája, és mivel keresi a kenyerét..

Nem a nőkről beszélek paraszt módon, hanem egy részéről. Elmondtam ne szívd mellre, ha nem inged. És ha különbnek érzed magad attól, amit leírtam, akkor dőlj hátra és nyugodj meg, mert valószínűleg egy főnyeremény vagy.

2018. jan. 18. 22:57
 23/23 anonim ***** válasza:

Találtam egy bulvárcikket is, amit pont azt írja, amit én is írtam ide a múlt héten.

9. pont:

[link]

2018. jan. 24. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!