Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért kell szégyenkeznie egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell szégyenkeznie egy nőnek azért ha pozitívum nála ha a férfi meg tudja teremteni az anyagi biztonságot?

Figyelt kérdés

Ha egy nő azt meri mondani, hogy számára jó érzés/biztonságot ad, hogy a férfinak van egzisztenciája akkor már le van hordva a sárga földig, hogy golddigger (pedig jaj mekkora golddiggerség elvárni egy kis ambíciót). Azt pedig így felvállalni, hogy hát ez igenis pozitívum, szinte öngyilkosság sőt hatalmas szégyen. Amikor nem értik meg egyes férfiak, hogy ez nem ELSŐSZÁMÚ szempont, de ha minden stimmel ez is fontos. Kevesen tudnának komolyan tervezni (család,gyerekek) egy link alakkal akiben semmi jövőkép nincs. Ha valakinek nincs pénze de látni benne azt, hogy intelligens talpraesett és van benne akarás az úgy oké, de ha ez sincs akkor miért kell megsértődni, hogy ez nem kell a nőknek? Nem szeretnénk egyedüli családeltartók lenni aki kiszolgálja babusgatja és vigyáz a babára (a pasira ez esetben) a gyerekre és dolgozik mellette és talán még kis magánéletre is jutna ideje. Vonzó kép mindenkinek tényleg...

Ha pedig valakire anyagilag IS lehet számítani az igenis pozitívum és nem szégyen ezt egy nőnek felvállalni, hogy elvárja ezt a párjától. Persze ebben az esetben a nő sem ülne otthon a fenekén egész nap.

2018. jan. 17. 23:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
73%
Pont inkább nem kell szégyenkeznie. Például ismerkedésnél ha kiderül, hogy a nő olyan feltételeket támaszt egy párkapcsolatra, amiket nem tudok teljesíteni, akkor mosolygok egyet, kezet fogok vele, és megköszönöm az addigi részvételt és elnézést kérek tőle, hogy az elvárt skilleket képtelen vagyok teljesíteni. Ez nyilván nem az ő szégyene, mert én vagyok a hunyó, aki 34 éves korára nincs túl 9 OKJ-s vizsgán, 4 BSc-s egyetemi diplomán és 7 multinacionális cég vezetői pozíciójában betöltött munkakörön.
2018. jan. 18. 00:19
 12/23 anonim ***** válasza:
78%

Azért, mert megalázó, ha valaki egy bizonyos CÉLRA - ezesetben családapának - keres valakit maga mellé, és nem azért, mert élvezet a társasága, nem magáért a szerelemért és önmagáért.

N

2018. jan. 18. 00:47
 13/23 anonim ***** válasza:
83%
9: Annyi palacsintát vehetsz a napi jövedelmedből, hogy teli lesz vele a nappali! Miért fontos neked az, hogy pont az a nő, akivel szerelmeskedel, a konyhában görnyedjen?
2018. jan. 18. 00:52
 14/23 anonim ***** válasza:
70%

Csak azok szerint akiknek öt szabad forintja sincs a zsebébe szabadon elköltésre.

Ez az igazsàg,làttàl màr egy Andy Vajnat sirànkozni vagy egy Audis sràcot kigyúrva aki sirànkozik,hogy a nõknek fontosak az anyagiak?

Ugye,hogy nem.

2018. jan. 18. 01:47
 15/23 anonim ***** válasza:
54%

Az a baj veled is kérdező, hogy semmit sem tudunk rólad. Ha úgy tolnával, hogy xy vagyok, ilyen, ilyen és ilyen vagyok, keresek ilyet, olyat és amolyat. Ehelyett gondolom indítod az elvárásokkal (ha nem így van, bocs). Hát előbb meséld má.... Nem is. Tudod mit? Aki ismerkedik, az magáról meséljen, a másikról meg kérdezzen. Ha tetszettek egymásnak, akkor lehet szépen járni, az meg már annyi bizalmat feltételez, hogy lehet a másiktól kérni. Valahogy azt látom, hogy a "fajtátok" átugorná az összecsiszolódást, ahogy az én fajtám ezt a bizonytalan randizgatunk ismerkedünk szakaszt. Mind a kettenő a párkapcsolat része, ezeket nem lehet átugrálni, végig kell járni.

31/f

2018. jan. 18. 02:46
 16/23 anonim ***** válasza:
91%
9 Nem amiatt nem lenne no veled mert autoszerelo vagy, hanem ahogy beszelsz a nokrol irasodbol sugarzik a fusztraltsag, a legtobb no ferfiasnak tartja azt a szakmat.
2018. jan. 18. 05:48
 17/23 anonim ***** válasza:
Hipergámiának hívják ezt a jelenséget. Te pedig az anyagiasságot írtad körül cizelláltabb formában.
2018. jan. 18. 06:07
 18/23 mikeXxX ***** válasza:
Meg van minden már igen és igen szégyenkezz emiatt ha neked ez nincs meg ne legyen neked sem elvárás egy kapcsolatban ha valamit elvársz azt tudd te is megadni ! Azt viszont nem értem a szerelem szó itt csak a gyk-n nem ismerős már senkinek ? Illetve egy nő írta bocsi így a tiszteletem ma őt illeti meg !
2018. jan. 18. 07:00
 19/23 anonim ***** válasza:
#14 csak azok? Fura, én is szégyennek gondolom, pedig pár millióm van a bankszámlámon szabad elköltésre. Vajna "párja" köztudott, hogy prostituált, de ezt nem vallanák be, az audis kigyúrttól sem hallod ezt ha épp vadászik (én viszont már hallottam olyasmi emberektől mikor épp nem vadásztak ;) )
2018. jan. 18. 08:07
 20/23 anonim ***** válasza:
#9-es: és te tudsz főzni?
2018. jan. 18. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!