Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért baj az a barátnőmnek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az a barátnőmnek ha simogatom vagy puszilgatom? Ezt szokta mondani: "Ne simogass már nem vagyok kiskutya. " Ez olyan idegesítő. Lányok ti miért nem szeretitek ha simogatnak vagy puszilgatnak? 23/f

Figyelt kérdés
2018. jan. 17. 19:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Most ha belegondolsz tenyleg nem a masik fejet szoktuk simizni tobbnyire a masiknak. Tobb okbol ertem meg a bnodet: 1. Regebben vagy mostansag is talan ha vki hulyeseget csinalt akkor odament hozza az okosabb, h gunyosan megsimizze a fejet h milyen hulye. :D

2. Tenyleg a kutya fejet szoktuk simizni inkabb, kicsit ilyen uralkodo jellegu szokott lenni ez, bar a kutyanak ez jo, mert neki kell egy falkavezer, es nekunk is jo erzes, h a kutya felett allunk (legalabbis talan ez az erzes zajlik le bennunk) es kellemes a szoros fejuket simizni. :)

Talan ezek is hatassal lehetnek arra, h nem simizzuk a masik nem fejet, arcat olyan surun, de ez csak talalgatas reszemrol. :)

2018. jan. 18. 08:49
 22/27 anonim ***** válasza:

Nekem fontos az érintés, imádok bújni, ölelkezek, puszilgatok, minden egyebet. A párom is ilyen, bár nála ez kevésbé hangsúlyos.

De garantáltan megőrülnék tőle, ha valaki a fejemet kezdené el simogatni... egyszerűen a szitut se tudom elképzelni. Homlokon puszilni is csak akkor szoktuk egymást, ha pl ágyban fekve összebújunk és épp az esik "kézre", vagy mondjuk "fáj a fejem adj rá puszit" kezdetű játéknál.

Próbálkozz ne buksisimivel, hanem emberibb gesztusokkal, akkor lehet, hogy kevésbé idegesíted majd a barátnődet.

2018. jan. 18. 14:52
 23/27 anonim ***** válasza:
"Ez olyan idegesítő. " - szerintem ő is ezt gondolja. Szóval döntetlen.
2018. jan. 18. 15:56
 24/27 A kérdező kommentje:
Akkor mit simogassak neki?
2018. jan. 18. 16:09
 25/27 anonim ***** válasza:
Tőle kérdezd! 😃😃
2018. jan. 18. 17:09
 26/27 anonim ***** válasza:
71%
Helyzettől is függ, nyilván. Ha szomorú vagyok, vagy rosszul érzem magam, akkor a hátamat szeretem ha simogatja. Ha fekszünk az ágyban és összebújunk, akkor is szeretem ha a hátamat simogatja, vagy a karomat, fenekemet, combomat. A fejemet - pontosabban a hajamat - csak akkor szeretem, ha fáradt vagy nyűgös vagyok, és az ölébe fekszem, az arcomat pedig csak csók közben, mindkettőt finoman. Társaságban a karomat, vállamat, hátamat, combomat simítsa meg, de ne legyen rajtam folyton a keze.
2018. jan. 18. 18:42
 27/27 anonim ***** válasza:

#24, ezen mit nem értesz?

""Ne simogass már" - nem azt mondta, hogy ne ott simogasd, hanem máshol.... nekem is furcsa, de ő meg ilyen.

Ha idegesít, hát van egy megoldás. (nem simogatás)

2018. jan. 18. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!