Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az a barátnőmnek ha simogatom vagy puszilgatom? Ezt szokta mondani: "Ne simogass már nem vagyok kiskutya. " Ez olyan idegesítő. Lányok ti miért nem szeretitek ha simogatnak vagy puszilgatnak? 23/f
Most ha belegondolsz tenyleg nem a masik fejet szoktuk simizni tobbnyire a masiknak. Tobb okbol ertem meg a bnodet: 1. Regebben vagy mostansag is talan ha vki hulyeseget csinalt akkor odament hozza az okosabb, h gunyosan megsimizze a fejet h milyen hulye. :D
2. Tenyleg a kutya fejet szoktuk simizni inkabb, kicsit ilyen uralkodo jellegu szokott lenni ez, bar a kutyanak ez jo, mert neki kell egy falkavezer, es nekunk is jo erzes, h a kutya felett allunk (legalabbis talan ez az erzes zajlik le bennunk) es kellemes a szoros fejuket simizni. :)
Talan ezek is hatassal lehetnek arra, h nem simizzuk a masik nem fejet, arcat olyan surun, de ez csak talalgatas reszemrol. :)
Nekem fontos az érintés, imádok bújni, ölelkezek, puszilgatok, minden egyebet. A párom is ilyen, bár nála ez kevésbé hangsúlyos.
De garantáltan megőrülnék tőle, ha valaki a fejemet kezdené el simogatni... egyszerűen a szitut se tudom elképzelni. Homlokon puszilni is csak akkor szoktuk egymást, ha pl ágyban fekve összebújunk és épp az esik "kézre", vagy mondjuk "fáj a fejem adj rá puszit" kezdetű játéknál.
Próbálkozz ne buksisimivel, hanem emberibb gesztusokkal, akkor lehet, hogy kevésbé idegesíted majd a barátnődet.
#24, ezen mit nem értesz?
""Ne simogass már" - nem azt mondta, hogy ne ott simogasd, hanem máshol.... nekem is furcsa, de ő meg ilyen.
Ha idegesít, hát van egy megoldás. (nem simogatás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!