Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltözés után foglalkozná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés után foglalkoznátok ilyen "apróságokkal"?

Figyelt kérdés
Összeköltöztünk a párommal nem olyan régen. Mióta együtt élünk észrevettem nála érdekes furcsa szokásokat, amit eddig még nem tudtam megszokni és van ami nagyon gázos. Szerintem. Pl. egy héten kb egyszer mos fogat. Persze fürdik meg minden, de ez igénytelen. A szemetet sokszor szétdobálja. (pl használt zsepit a szekrényre). De ezeken gondolom lehet változtatni. Túrkál az orrába, vakargatja magát állandóan, ami már zavaró. Volt, hogy rá is szóltam, ne legyen ilyen. Durcizik, ha valami nem tetszik neki. Ha probléma van, nem igazán szeret róla beszélni, azt mondja csak piszkálom, holott nem árt kommunikálni mindenről, erről szól egy kapcsolat. A hétköznapokban nem túl sokat segít. JÓ oké, én korábban hazaérek, mosok főzök takarítok. Ő eszik és alszik este már korán. Elpakolni sem segít, meg sem kérdezi. Hétvégenként igen, akkor csinálja az otthoni melókat, de hétköznap mintha egy zombi lenne. Szagolgatja mindig az ujját, magát. Szóval ezek apróságok de mégis zavarnak. Már próbáltam vele beszélni erről, vagy rászólok, de valahogy semmi változás. Inkább feszült és ideges lesz így már nem is merek vele beszélni. Másoknak is fura lenne ez vagy csak meg kell szoknunk egymást? Ja és néha olyan, mintha sunyítana dolgokban, mintha hülyének nézne, mikor valami furcsaságot csinál és én észreveszem. Vagy csak ennyire gyerekes természete van? Amíg nem éltünk együtt ezek a dolgok fel sem tűntek.
2018. jan. 17. 07:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%

Ezek nem apróságom, hanem undorító, igénytelen viselkedés.

Én leülnék vele komolyan elbeszélgetni és ha nincs változás, összepakolnám a cuccait és megkérném, hogy költözzön el. Ezek kiábrándító dolgok, gusztusom sem lenne az illetőhöz, nemhogy szexelni, de megcsókolni sem.

2018. jan. 17. 09:09
 12/17 anonim ***** válasza:
54%

Undorito. Egyszer mos fogat egy heten. En mar emiatt nem is kezdtem volna bele semmibe vele. A tobbi dolga is gaz.

N

2018. jan. 17. 09:22
 13/17 anonim ***** válasza:
21%

Tényleg undorító, ha csak egyszer mos fogat, de nekem semmi bajom a többivel.

Itt mindenki bennehagyja az orrában a beleszáradt taknyot? És mindenki egyből a kukába dobja a szemetet, pl filmnèzès közben is? Én magam mellé teszem a csokipapírt, ha épp nincs kedvem felállni, aztán kidobom, ha lesz kedvem. Szerencsétlen srás már meg sem vakarhatja magát, mert a másiknek feltűnik. Nekem száraz a bőröm(leginkább a fejbőröm) gyakran húzódik, feszül, vagy csikiz a hajam, vagy becsúszik a bugyim a fenekembe, ilyenkor otthon simán megigazítom/megvakarom.. szerintem folyamatosan rá vagy fixálódva szerencsétlenre, a következő az lesz, hogy hangosan vesz levegőt.

Én is meg szoktam szagolni magam, ha pl nem tudom, hogy kellemetlen illatom van e, vagy hagymadarabolás után az ujjamat is, hogy sikerült e lemosni a szagot.

A házimunka hiánya viszont nagyon ciki, erről kellene beszélnetek.

Szerintem nem illetek össze, a srác pedig bőven normális.

Az én exem elpöccintette a taknyot az orrából a padlóra rutinból, belekente a dzsuvás kezét az ágy szélébe(akár spermás kezet is) vagy nem törölte fel, ami kiömlött, mert, ha megszárad úgy sem látszik. A megjelenése kifogástalan volt mindig, mindig fogatmosott naponta többször is, ha elment otthonról. Na ez volt a nem normális, remélem ezek után átértékeled a dolgokat.

Szerintem a párod csak kedvetlen és ember.

Elfelejtik néha az emberek, hogy a párjuk is ember. Alkalmazkodni kell, hogy egy minimális magánszféra fenntartsa a varázst, különben az lesz, mint a kérdésben. Gondolom, ha fürdés közben túrná az orrát, nem zavarna. Amúgy én is akkor mosok fogat, nem lehet, hogy ő is?

Cserélj nyitott ajtónál tampont, ha nem érti mi a baj azzal, hogy túl intim pillanatokban is látod.

2018. jan. 17. 09:45
 14/17 anonim ***** válasza:
54%
Na, utolsoval remek par lenne a kerdezo pasija :"D. Egyutt szagolgathatnatok, meg vakarhatnatok a taknyot az orrotokbol, de legalabb addig sem zavarnatok a normalis embereket.
2018. jan. 17. 10:20
 15/17 anonim ***** válasza:
54%

Igaza van 14-esnek fújjj 13-as.

Undorító hányinger.

Igényes egy palid lehet mint a kérdezőnek.

Én még szellenteni se szellentek lány előtt,sőt nagy WC-zést is max ha alszik és telefújon a mosdót légfrissítővel szinte megfulok :),mert úriember vagyok,nem piszkálom az orrom,szépen kitolom a kis seggem a fürdőbe és kifújom.

Tudod intelligencia,etikett,meg akarom,hogy a nő kívánjon és ne egy igénytelen állatnak tartson.

Én naponta 3-szor mosok fogat is.

Lakásom patyolat,mindig rend van finom illat,el van pakolva,tisztaság.

Pedig 12 órákat is szoktam dolgozni,mégis mindig rend van,plusz szingli vagyok jelenleg magamra főzök és mégis el tudok pakolni pedig mindenre egyedül vagyok.

IGÉNYESSÉG ami kérdező pasijánál nem áll fent,érdekes,hogy miért vagy vele amúgy ez téged is minősít.

Én akikkel ismerekedek vagy együtt vagyok már régen kivágták volna,máshol disznókodjon,kifinomult hölgy erre harap,és igaza van.

Csak magadat minősíted egy ilyen igénytelen emberrel.

Alacsony az önbecsülésed különben kivágtad volna már.

2018. jan. 17. 11:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Csak egy kérdés, mennyi ideje voltatok együtt mikor összeköltöztetek? Nem hiszem el, hogy ez idáig soha nem tűnt fel.
2018. jan. 17. 13:09
 17/17 anonim ***** válasza:

Ezek valóban nem apróságok, hanem rohadt igénytelen, undorító dolgok. A gyomrom fordult, ahogy olvastam. Fikázik, meg milyen szag terjenghet a szájában. Jujjj...

Szerintem kerek-perec mond el neki, hogy ez kva gáz, akár mutasd meg neki, hogy idegenek hogyan vélekednek a szituról, aztán ha változik, örültök, ha nem, én nem tudnék vele maradni.

A 13-as válaszoló meg... beletörölte a spermás kezét, meg kicsapta a taknyot? szavakat nem találok. Ez a kívülre mutatja a szépet, belül rothad szituáció... :o

2018. jan. 18. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!