Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz a jovovel?

Figyelt kérdés

Tortent az, hogy 2 eve szezonalissan kulfoldon dolgozok de tavassz illetve nyar egy reszet es az oszi illetve teli idoszak egy keves reszet otthon toltom, ami ebben az evben veglegessen befejezek es M.o. leszek es elek.

Baratnom egy megyeszekhelyen el, en tole 15km kulon elek, ha itthon vagyok.

Tavasszal leszunk 2 eve eggyutt, de jelenlegi munkahelyet feladta bizonyos okokbol es Bp. vallalt munkat engem igencsak "meglepve" kesz tenyek ele allitva, holott korabban tobbszor biralta es elkepzelhetetlennek tartotta a fovarosi eletet.

Jelenleg a battyjanal el Bp. anyagi megfontolasbol hiszen a fizetese nem eleg ahoz, hogy onnaloan tudjon sajat eletet elni, nem azert mert annyira keveset keres, hanem mert a bp.-i arak egy egyedul allo ember szamara egyszeruen irrealisak... a hetveget viszont otthon tolti videken.

Az en helyzetemben van egy stabil osszetarto csaladi hatter egy tobb generacios csaladi hazzal zold udvarral ami szulokkel eggyutt ertendo, de kulon lakresszel elszeparaltan, 2 kulon bejarattal.

Nem gondolnam, hogy ezt a biztos es adott helyzetet fel kellenne adni egy bizonytalan bp.-i ber(!) panel eletert ami egy buzos koszos nagyvarost illeti borzaszto kozlekedessel folleg ugy, hogy szobakerult a gyerek vallalas is igen csak a kozeljovoben. (mar ellnezest is a budapestiektol)

Termeszetessen a fovarosban senkire es semmire sem lehetne szamitani az irrealis tavolsagbol kifolyolag, mert se baratok se ismerosok.

Jelenleg kulfoldon vagyok ezert nem telefonon fogojuk ezt a jelenlegi helyzetet megbeszelni a baratnommel hanem tavasszal szemelyessen.

Beszelgeteseink alkalmaval ugy erzem, hogy O Bp. hosszu tavra tervezi es ez alltal sajat magat helyezi illetve vagyat karrierjet eloterbe nem a kozos jovonket... mert ez nem a penzrol szol, hiszen a jelenlegi bere a videkivel megeggyezo, mert kozalkalmazott.

Rosszul ertekelnem a jelenlegi helyzetet?

2018. jan. 14. 22:07
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Beszéltetek a terveitekről?Ami biztos, én nem költöznék soha a párom szüleihez még különbejáratú lakrészbe sem. Százszor inkább egy bérpanel. Lehet a barátnődnek is evvel van gondja.
2018. jan. 14. 22:16
 2/7 anonim ***** válasza:
81%

Tipikus te külföldön vagy, ő otthon. Nem fog rád várni... Ezt minden nő megunja előbb vagy utóbb és lép valamerre, ez tapasztalat.(én is külföldön dolgozom)

Amúgy azt szokták mondani ízlések és pofonok...

Neked sem jön be a nagy Budapesti élet, nekem sem, meg még sokmindenkinek nem, neki bejön ezek szerint. Nem egyeznek a célok, előfordul... Ő szerintem úgy gondolja majd Budapesten karriert épít, vagy fene tudja, őt kérdezd mi motiválja. Csak megjegyzem sokaknak beletört már BP be a bicskája... aztán pár hónap múlva hazaköltözött...

2018. jan. 14. 22:27
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Én külföldön, na ez már rosszul kezdődik. Nem egy nőnél, már minden volt, mikor kinyögték, tulajdon kép, van párjuk, csak külföldön dolgozik ép. Bp? Én, egy hónapig bírtam, a betondzsungelt, koszt, mocskot.
2018. jan. 14. 22:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A közös jövőtöket csak ti beszélhetitek meg.
2018. jan. 14. 22:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Tavasszal?

Figyelj, te elhúztál a francba, mégis mit akarsz, meddig ücsörögjön csak arra várva, hogy visszagyere?

Plusz, ha a párom kijelentené, hogy ő azt tervezi, költözzek az anyjáékhoz (külön lakrész, persze... ahová bármikor bejöhet anyós), akkor rövid úton szakítnék vele.

Nyilván okkal költözött Pestre, pl. jobb fizetés, és nem értem, EZT miért kéne veled megbeszélnie, mikor gyakorlatilag alig vagy otthon pár hónapot.

2018. jan. 15. 14:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Ezt nektek kell megbeszélnetek, de úgy tűnik, hogy nem egyeznek a jővőbeni terveitek. Ez a többgenerációs lakhatás csak neked olyan kecsegtetően jó, mert a te családod, de számára valószínű nem olyan vonzó ajánlat. Megjegyzem joggal. Nem egy ismerősömék laknak így, és hát sok a feszkó. Hiába külön lakrész, a kert közös, ami eleve ellentétek forrása lehet. És bármikor át lehet mászkálni hozzátok. Ez max ilyen ideiglenes megoldásnak alkalmas, de erre én sem építenék jövőt.

Bárhova is mentek, idő kérdése, és lesznek ott barátaitok, ismerőseitek. Most ezért ragaszkodni egy helyhez, mert ott vannak az ismik tök hülyeség.

De majd ha haza jössz, le kell ülnötök ezt normálisan megbeszélni, ki hogy látja, hohy lenne jobb.

2018. jan. 15. 15:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Lesz jövő, azon ne aggódj!

Csak nem valószínű, hogy ketten együtt lesztek benne.

2018. jan. 16. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!