Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Együtt élő párok, ti megosztjá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt élő párok, ti megosztjátok a házimunkát? Mindkét fél kiveszi belőle a részét? Vagy mint régen, a nőre szakad minden?

Figyelt kérdés

2018. jan. 6. 15:04
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%
Volt egy olyan kapcsolatom amibe 7 évből kettőt éltem együtt egy nővel! Na azt kell hogy mondjam csalódtam a házimunka nagyon nagy részét én csináltam! Ezenfelül rengeteget dolgoztam! Nagyon lusta volt kb a házimunka 10 %-át végezte el! Hazaért 4-re tv nézés alvás, lustálkodás!
2018. jan. 7. 10:46
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Megosztjuk.
2018. jan. 7. 11:26
 13/19 Ebgumi válasza:
79%
Nekem úgy alakult az életem, hogy az első házasságom idején én voltam a "háztartásbeli". Egy héten csak két és fél napot dolgoztam, a feleségem ötöt. Kisült volna a szemem, ha házimunkával várom haza. Mostam, főztem, takarítottam, vasaltam, süteményt sütöttem, megjavítottam mindent. Nem volt elég!!! Másfél év után elváltunk. A második házasságomban közös a főzés, a feleségemé a takarítás, az enyém a ház körüli munka, karbantartás. Együtt is, külön is vásárolunk. Nincs recept, mindennek ki kell alakulnia, vagy megette a fene a kapcsolatot. Ha valaki ráér, miközben a párja nem, akkor csinálja meg az ő dolgát is, és akkor elvárható, kölcsönösségi alapon, ha te nem érsz rá, végezze el a te dolgodat is. Csak rendszert nem szabad abból csinálni, hogy mindent egy valaki végez.
2018. jan. 7. 15:21
 14/19 anonim ***** válasza:
79%

Nálunk a bevásárlás hagyományosan férfimunka. Szeretek is vásárolni, autóm is nekem van, meg pénzem is.

A főzés közös hobbi, vegyesen főzünk-sütünk a feleségemmel.

A többit főleg a feleségem csinálja, a szemetet én szoktam levinni, meg néha próbál rávenni a mosogatásra, szoktam is néha de nem sűrűn.

De nálunk az a helyzet van, hogy én dolgozom, feleségem otthon van, így fura lenne, ha még nekem kellene 10 óra munka után otthon házimunkát végeznem.

2018. jan. 7. 15:55
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Megosztva. Általában mindenki elpakol maga után (kivéve a macska, mert ő nem :D). Ha nem pakolunk el magunk után, akkor az rakja el a holmikat, aki hamarabb észreveszi vagy hamarabb hazaér. Általában én mosogatok, porszívózok, törölgetem a port. Ha soknak tűnik egyszerre, akkor párom beszáll segíteni. A flamót én készítem. A ház körüli dolgokat, barkácsolást, autók szerelőhöz járatását, műszaki müszmüszölgetést is beleértve párom intézi. Vásárolni és hivatalos ügyeket intézni én szoktam.
2018. jan. 8. 10:29
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, fel van osztva. Bár nálunk a férjem kicsit több házimunkát végez, mert ő 38 én meg 43 órásmunkarendben dolgozom.

A férjem viszi le a szemetet (szelektív úgyhogykb. minden 2. nap kell valamelyiket), porszívóz, töröl port, indítja el és pakolja ki a mosogatógépet. Emellett ő tankolja az autókat, tisztítja és szervízeli őket.

Én a fürdőszoba-wc heti takarítását ill. a mosást, ruhák elpakolását és a heti bevásárlást csinálom.

Főzni közösen ill. felváltva szoktunk, és mindig közösen tartjuk tisztán a konyhát is.

2018. jan. 8. 16:50
 17/19 anonim válasza:
100%
Megosztjuk.
2018. jan. 10. 07:12
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk vannak dolgok amikat a másik utál megcsinálni, és azt átvesszük (pl a párom huzatol, én ablakot mosok). Emellett én mosok, teregetek, ő porszívózik. Általában a fürdőt, wc-t én takarítom, ő a konyhát. Mosogatni felváltva szoktunk. De ezek nem kőbe vésett szabályok! Ha az egyikünk több dolga van, fáradtabb stb. akkor a másik szó nélkül átveszi. Nem tudnék olyan férfival együtt élni, aki nem segít be a háztartásba! Nem az anyja szeretnék lenni :)

21N+24F

2018. jan. 16. 20:54
 19/19 anonim ***** válasza:
Én csinálok mindent (kivéve a szemét levitelt) - nő
2018. ápr. 17. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!