Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt élő párok, ti megosztjátok a házimunkát? Mindkét fél kiveszi belőle a részét? Vagy mint régen, a nőre szakad minden?
Nálunk a bevásárlás hagyományosan férfimunka. Szeretek is vásárolni, autóm is nekem van, meg pénzem is.
A főzés közös hobbi, vegyesen főzünk-sütünk a feleségemmel.
A többit főleg a feleségem csinálja, a szemetet én szoktam levinni, meg néha próbál rávenni a mosogatásra, szoktam is néha de nem sűrűn.
De nálunk az a helyzet van, hogy én dolgozom, feleségem otthon van, így fura lenne, ha még nekem kellene 10 óra munka után otthon házimunkát végeznem.
Igen, fel van osztva. Bár nálunk a férjem kicsit több házimunkát végez, mert ő 38 én meg 43 órásmunkarendben dolgozom.
A férjem viszi le a szemetet (szelektív úgyhogykb. minden 2. nap kell valamelyiket), porszívóz, töröl port, indítja el és pakolja ki a mosogatógépet. Emellett ő tankolja az autókat, tisztítja és szervízeli őket.
Én a fürdőszoba-wc heti takarítását ill. a mosást, ruhák elpakolását és a heti bevásárlást csinálom.
Főzni közösen ill. felváltva szoktunk, és mindig közösen tartjuk tisztán a konyhát is.
Nálunk vannak dolgok amikat a másik utál megcsinálni, és azt átvesszük (pl a párom huzatol, én ablakot mosok). Emellett én mosok, teregetek, ő porszívózik. Általában a fürdőt, wc-t én takarítom, ő a konyhát. Mosogatni felváltva szoktunk. De ezek nem kőbe vésett szabályok! Ha az egyikünk több dolga van, fáradtabb stb. akkor a másik szó nélkül átveszi. Nem tudnék olyan férfival együtt élni, aki nem segít be a háztartásba! Nem az anyja szeretnék lenni :)
21N+24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!