Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lanyok, mit szolnatok hozza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, mit szolnatok hozza ha pasitok/elettarsatok bejelentene hogy palinkat akar fözni es el is akarja fogyasztani?

Figyelt kérdés
Manapsag mar egyre kevesebben föznek, föleg varosiasabb reszeken, a fözes dija is dragabb lett joval. Ennek ellenre meg mindig szivesebben innam mint ezeket az egetett szeszeket. Szoval hogyan reagalnatok, ha a pasitok akivel együtt eltek bejelentene, hogy marpedig ö szerezni akar gyümölcsöt valahonnan, es fözni akar pl 80 liter hazipalinkat es nem eladasra hanem elfogyasztasra, tarsasagban vagy pl unalmas öszi csütörtöki esteken ( 80 litertöl kevesebbel sztem nem eri meg szerencsetlenkedni)

2018. jan. 5. 16:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te főzetni akarod, nem főzni.
2018. jan. 6. 12:40
 12/14 anonim ***** válasza:
ha kell segítség az alapokhoz, csak írj...én is pár éve elgondolkoztam, hogy már pedig ha inni akarok akkor megfőzöm magamnak. Csináltam házilag egy főzőt, neten kitanultam az eljárást és kb 5 éve nem költöttem alkoholra. Nem vagyok alkesz, mielőtt még ez jönne le az írásomból...
2018. jan. 6. 13:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Én azt, hogy: Inkább hagyd a profikra drágám.
2018. jan. 6. 21:09
 14/14 anonim válasza:
75%
Lehet, hogy úgy gondoltad, hogy főzdében főzeted ki, viszont konkrétan azt írtad, hogy " főzni akar ". És azért a kettő nem ugyanaz. Ha úgy gondolod, hogy a cefrézés abból áll, hogy a kimagozott gyümölcsöt belerakod egy tiszta hordóba, majd légmentesen lezárod, akkor még jó sok elméleti tudást kell magadba szívni, mert ez távolról sem elég. ( bár ha a cefréző helyiségből szeretnél egy szép cseppkőbarlangot varázsolni, akkor mindenképp csináld így. ) :)
2018. jan. 7. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!