Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az utóbbi időben divatba jött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Judit58 kérdése:

Az utóbbi időben divatba jött az öreg nő fiatal férfi konstrukcio. Kiváncsi lennék a véleményetekre h mit jósolnátok egy olyan párkapcsolatnak ahol 30 év a korkülönbség a nő javára?

Figyelt kérdés
Másfél éve jöttünk össze a párommal. Ez már igazi párkapcsolat, gyakorlatilag együtt élünk.Nagyon ragaszkodunk egymáshoz. Magam se tudom hogy jött ez de nagyon jól müködik, nagyon figyelünk egymásra, a szex is szuper.Az élet hosszú. Van itt valaki aki azt gondolja h ez sokáig tarthat??,

#korkülönbség #párkapcsolat együttélés
2018. jan. 5. 13:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én olyat ismertem közelről, ahol 10 év volt a nő javára. Voltak gyerekeik, de volt rengeteg konfliktus is, a nő nagyon féltékeny volt, valószínű nem alaptalanul. Mindezek előfordulhatnak egy korkülönbség nélküli kapcsolatban is. A 30 év viszont már nagyon sok, szinte természetellenes, függetlenül attól, hogy ki az idősebb. Ha jósolni kell: 1-2 év
2018. jan. 5. 15:30
 12/15 mikeXxX ***** válasza:
Ha nektek jó akkor kit érdekel ki mit gondol ? 38f
2018. jan. 5. 16:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Ezek vagytok ti (sok szerencsét), de miféle divat?
2018. jan. 5. 21:01
 14/15 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm h válaszra méltatott.Itt a kommentelők többsége toleránsabb az átlagnál ami örvendetes számomra...ezek szerint nem csak a homo-kapcsolatokkal kapcsolatban.Igen mi boldogok vagyunkegyütt és ez minden szinten meglátszik rajtunk.

A tíz év már jó.. ha jön a másik a fiatal- majd hátralépek :)

ja és kész röhely de ő a féltékeny rám--mint állat.

Amit az amerikai sztárok tudnak a fiatalságról 70 évesen ---azt én is kezdem tudni...mondjuk nem olcso buli de megéri:)))

2018. jan. 9. 13:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem gáz. Fordított esetben is. A barátnőmnek volt 17 évvel fiatalabb pasija. Az elején minden csodás volt, aztán már olyan megalázó volt az egész a barátnőmbek. Bementek valahová, az eladólány a srácnak sziával, a barátnőmnek jónapottal köszönt és próbált tetszelegni a fiúnak, mert azt hotte az anyjával van. Másik ismerősnél a nő beült a 15 évvel fiatalabb férjével, a nő felnőtt lányával és a közös gyerekkel ebédelbi. A pincér megkérdezte, hogy a kedves nagymama mit kér. Mindkét esetben szánalmasan maguk mellett próbálták tartani a fiatalabb férfit és kikészültek.
2020. aug. 4. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!