Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elsősorban hosszabb kapcsolato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban hosszabb kapcsolatokat megélt, tapasztalt férfiaktól érdekelne, hogy ti hogy viszonyultok ahhoz, ha látjátok, vagy kiderül, hogy a barátnőtök/feleségetek más férfiak iránt is rajonganak?

Figyelt kérdés
Rajongás alatt azt értem, hogy külsőre, megjelenésre vonzónak talál más férfit. Milyen érzést vált ki bennetek, és hogy küzdötök meg vele?

2017. dec. 29. 08:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem próbált anno féltékennyé tenni a volt feleségem: " igenis van esélye a ...- nak", utalgatások, stb.,de akkor már nem szerettem. Tulajdonképpen örültem is, mert ez végképp meggyőzött arról, hogy elváljak. Normális kapcsolatban ilyen ninc
2017. dec. 29. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!