Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt tudnátok élni olyan nővel aki csak kétnaponta fürdik?
Figyelt kérdés
Ha sportol akkor utána mindig megfürdik, illetve ha menstruál akkor is végig minden nap. De ha semmi különös nincs akkor csak kétnaponta.2017. dec. 29. 00:57
21/30 anonim válasza:
Én saját magamat nem tudom elviselni másfél nap után, ha nem fürdök/zuhanyzok, páromtól eszembe nem jutna elvárni...
22/30 anonim válasza:
Amúgy nem értem miért jó ez? El tudnád magyarázni kérdező. Spórolni akarsz a vízzel, meg a tisztítószerekkel? Vagy egyszerűen lusta vagy?
Nekem a közérzetem is sokkal jobb tisztálkodás után. Felélénkíti a vérkeringést, az agyam is mintha valami más üzemmódba kapcsolna miután télen meleg, nyáron hideg, langyos vizet ér. Azaz egyszerűen vétek kihagyni már emiatt is.
23/30 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2017. dec. 29. 13:31
24/30 anonim válasza:
Megválaszolnád amit előtted kérdeztem, légyszíves? Hátha okosodok. :)
25/30 anonim válasza:
Azaz némettel? Hát őszintén...
A németek csak kétnaponta fürdenek. Gyárilag ilyenek. Az összes. És akkor mindig hajat is mosnak.
Én naponta 2x zuhanyzok és minden második nap hajat mosok.
26/30 anonim válasza:
Utolsó, jól szét is kúrod ezzel a bőröd. Just sayin'.
27/30 anonim válasza:
Lehet, de nem fogok a párom mellé mosdatlanul bebújni az ágyba, sem izzadtan felöltözni reggel és elmenni dolgozni, sem edzés után nem lezuhanyozni. Amúgy hallottál már a zuhany alatti testápolóról? (Fura, de például Németországban pont a zuhanyzás közbeni testápolókból egész arzenál van a Rossmannokban, miközben rendes dezodort nem lehet kapni.)
28/30 anonim válasza:
Mindenki úgy csinálja,ahogyan akarja a tisztálkodási szokásait.Csak vegye számításba, hogy attól mert ő nem érzi a saját szagát, más még fogja érezni...és nem feltétlenül találja majd kellemesnek.Simán kiábrándulhat egy pillantás alatt, aztán utána lehet csodálkozni, de méé???
29/30 anonim válasza:
Attol hogy valaki nem furdik vagy zuhanyzik biztos vagyok benne hogy megmosakszik alulrol.
Pl wc hasznalat utan bidet hasznal vagy intim torlokendot.
30/30 anonim válasza:
Nálam alap, kádfürdő minden este. Az összes caládtagomnál is, férj, gyerek, anyu, vőm, férjem felnőtt gyerekei. El sem tudnám képzelni, hogy kimarad. Okot sem tudok rá, másnál sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!