Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha egy nő nem fürdik mert hideg van?
Vegyetek valami olajradiátort, amivel fürdés előtt fel lehet fűteni a fürdőt ilyenkor, amikor még fűtés nincs, de fürdeni hideg van már.
Nagyon hasznos.
Amikor a fürdőszobámat felújították, három hét alatt egyszer fürödtem. Fazékban melegítettem vizet, és lavórban mosakodtam, de bevallom, azt se minden nap. Túléltem.
Mondjuk nekem rutinom van benne, mert fürdőszoba nélkül nőttem fel, felnőtt koromig egy héten egyszer volt fürdés.
Internet van, fűtés nincs. Bravó. Cukrot nektek.
Amúgy ha egyedül vagyok, és hullafáradt, van, hogy én is reggel fürdöm. Ha valaki mással élek, akkor sose csinálnék ilyet.
nem mindenhol divat ám mindennap fürdeni.és nem valami harmadik világbeli országra gondolok ,hanem pl tőlünk nyugatra.
amúgy ha megjött ,akkor azért lent lemosnám magam ,de csak a komfortérzet miatt ,baja nem lesz ha kihagyja.más esetben nem nagy szám szerintem ,ha valaki nem fürdik egy nap ,főleg ha nem csinált semmit jóformán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!