Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valaki kapcsolatban van, de magányos?
Megértelek, tudom mit érzel... Az a plusz az s valódi mindent elsöprő varázslatos szerelem érzés hiányzik..
Bízz a jóban :)
Soha nem tudhatod mit hoz a jövő! :)
30F
Itt többen vannak évek óta egyedül, és keresik az egyedüllétből a kiutat, egy szerető társat. Összetennék a kezüket, ha lenne mellettük valaki, akihez hazamehetnek, vagy hazajön hozzájuk. De tudom, ez nem vigasz.
Szerintem nem szabad túl sokat várni egy kapcsolattól (vagy mást, mint amit adhat). Talán nem azt kapod, amit vártál, talán többet is tehetne, de az évek alatt óhatatlanul kiismeri mindenki a másikat, és már nem lesz olyan aktív, mint az elején.
Amúgy a leírásodból pont olyan, mintha már nem tudnád tisztelni, mert úgy érzed nincs önálló gondolata..
Van ilyen.
Én is magányos voltam, ő nem szeretett. Rideg volt és közönyös. Borzasztó úgy egymás mellett lenni, hogy csak arra vágysz, hogy szívből átöleljen, de erre esély sincs. Ő nem, hogy szívből, sehogyan sem ölelt át.
Kegyetlen érzés. Főleg, hogy az ember magát okolja.
Aztán lehet nekik van igazuk, minek bármit is akarni, ha így is elvannak, én meg úgyis megoldok mindent, főleg ha vala m i rázósabb dolog, csak hülyének érzem magam. Meg hogy nem igazán ért meg senki, hiszen aki csak kívülről látja a kapcsolatunk az semmit nem tud.
Lehet sok családban ez a helyzet.
Rengeteg ilyen van.
Ne maradj benne - ennél többet ér az élet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!