Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valósítsam meg az álmomat, vagy készüljek fel az önellátásra?
Nemrèg beköltöztünk párommal az öröksègemből vett házba. Mivel a nevemen van a ház, minden szolgáltató az én nevemre lett íratva.
Novemberig volt egy jó munkám, viszont el kellett jönnöm. Mivel párom is jó helyen dolgozik, megbeszèltük, hogy nem is baj hogy az első időkben itthon vagyok, az új otthon körül úgyis sok dolog van. Idő közben lehetőségem adódott, hogy január közepétől fél évre elmenjek egy olyan tanfolyamra, ami régóta érdekel, mondhatni egy kisebb álmom válna valóra vele. (Párom ezt nem díjazza, mert fiús szakma.)
Nemrég viszont meghalt párom apja, és az anyukája, aki minimum 20 éve nem dolgozik, egyedül maradt. Párom biztosította,hogy ami kell neki, megveszi.
Viszont én félek, hogy párom fizetése annyira azért nem sok, hogy 2 házat, 3 embert és 3 autót fenntartson vele. Mivel az èn nevemen vannak a számlák, félek, hogy esetleg ezzel lenne elmaradás, és nekem lenne bajom belőle.
Adjam fel az álmomat azért, hogy ne kerüljek ilyen helyzetbe? Akkor viszont idegesítene, hogy párom csak itt lakna, és sem a ház árába, sem a többi költségbe nem szállt be.
Mit tegyek? (22/N)
Szóval van egy házad és egy költséges álmod (fél év alatt egy komoly szakma???).
És a parod, aki mindezt fizeti, mert se pénzed, se munkád.
Ott lett az anyja fentartása neki, neked meg az a fontos, hogy e miatt esetleg elmarad a villanyszámlával?
Semmi gondod nem lesz abból csak kikapcsolják.
Akkor is, ha elhagy, vagy elküldöd. (a gázt is).
Hogy te is tegyél valamit, az sehogy se opció?
Ha már a munka nem megy, add el az autót pl.
Gyakorlottak mind. Mondjuk én ezt az egész vágyat nem értem.
1. Autószerelő tudás pár hónap suli alatt nincs.
2. Próbáljon meg csak kuplungot cserélni. Ugye ez rutin feladat de néha a fél váltót le kell szedni. A sulya vetekszik a kérdező súlyával.
3. Bardiba akár menni melózni. Már sorry de az eladó vagy raktáros nem autószerelő.
De a gumismuhely is alja munka nem autószerelő.
Egy jó autoszerelore mindig szükség van és lesz de amit ő elkepzel az 0.
Tudom hogy a Bárdisok nem autószerelők, de előnyt jelent, ha nem pékként vagy műkörmöskènt jelentkezek egy autóalkatrészeket árusító boltba.
És azt is feltételezem, hogy nem egyedül dolgoznék az egész műhelyben, hanem lenne 2 pasinak 5 perce addig, amíg segítenek ki-berakni egy nehezebb alkatrészt (mert ugye a pasik se egyedül cserélnek/szednek le váltót...)
A ház a nevemen van, de csak magamnak nem vettem volna meg. Azért vettem, hogy a párommal közösen tudjunk itt élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!