Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Valósítsam meg az álmomat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valósítsam meg az álmomat, vagy készüljek fel az önellátásra?

Figyelt kérdés

Nemrèg beköltöztünk párommal az öröksègemből vett házba. Mivel a nevemen van a ház, minden szolgáltató az én nevemre lett íratva.

Novemberig volt egy jó munkám, viszont el kellett jönnöm. Mivel párom is jó helyen dolgozik, megbeszèltük, hogy nem is baj hogy az első időkben itthon vagyok, az új otthon körül úgyis sok dolog van. Idő közben lehetőségem adódott, hogy január közepétől fél évre elmenjek egy olyan tanfolyamra, ami régóta érdekel, mondhatni egy kisebb álmom válna valóra vele. (Párom ezt nem díjazza, mert fiús szakma.)

Nemrég viszont meghalt párom apja, és az anyukája, aki minimum 20 éve nem dolgozik, egyedül maradt. Párom biztosította,hogy ami kell neki, megveszi.

Viszont én félek, hogy párom fizetése annyira azért nem sok, hogy 2 házat, 3 embert és 3 autót fenntartson vele. Mivel az èn nevemen vannak a számlák, félek, hogy esetleg ezzel lenne elmaradás, és nekem lenne bajom belőle.

Adjam fel az álmomat azért, hogy ne kerüljek ilyen helyzetbe? Akkor viszont idegesítene, hogy párom csak itt lakna, és sem a ház árába, sem a többi költségbe nem szállt be.

Mit tegyek? (22/N)

2017. dec. 26. 09:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Ha jól fizető állásod lesz a tanfolyam után, akkor ne add fel. Meglátod, hogy a barátod mennyire tudja/akarja fedezni a költségeket, és ha nem, akkor még mindig fel tudsz venni áthidaló személyi kölcsönt addig. Az sem ördögtől való dolog.
2017. dec. 26. 10:00
 2/17 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem fizet semmit a hazba, hazakuldenem az anyjahoz, legalabb nem lesz egyedul, es amugy is oda fog fizetni. Azt meg pont leszarnam, hogy fius szakmanak gondolja a tanfolyamot, illetve lehet, ha nagyon pampog emiatt, vegleg kiraknam. Ember, 2018 van mindjart, mar ciki a baratod gondolkodasa.
2017. dec. 26. 10:02
 3/17 A kérdező kommentje:
Kicsit kétes lenne, hogy mikor találnék vele munkát, mert nem sok nőt látok ebben a szakmában (autószerelő), viszont sok helyen be lehetne próbálkozni vele (pl gumis műhelyek, autós boltok, Bárdi, Unix stb.) A fizetés nekem elég lenne ahhoz, hogy a saját dolgaimat fenntartsam belőle.
2017. dec. 26. 10:14
 4/17 anonim ***** válasza:
89%

Ne add fel az almod, sok autoszerelo no nincs, de nem azert, mert nem vennek fel oket, hanem mert nem tanulnak annak.

Nagyon sikeres lehetsz a szakmadban. Drukkolok neked.

2017. dec. 26. 10:27
 5/17 anonim ***** válasza:
88%
Én amondó vagyok,hogy egyszer élünk. Egy esélyünk van az álmainkra.
2017. dec. 26. 10:29
 6/17 anonim ***** válasza:
96%
Menj el a tanfolyamra. Nagyon nagyon örülnék, ha találnék egy női autószerelőt, mivel a legtöbb férfi autószerelő hülyének nézi a nőket. Ha tehetném nőhöz vinném a kocsim.
2017. dec. 26. 10:29
 7/17 anonim ***** válasza:
23%

Autószerelés, nőknek???

Na ezen most hirtelen megakadtam, én csak hobbiként űzöm, de elég komolyan, volt jópár ismerősöm, akik ugye férfiak, autószerelők, egykettő nem véletlenül lett öngyilkos.

Nagyon lélekölő meló még egy hapsinak is, nem csak abból áll, hogy kényelmesen állok valahol, és csavarozgatok.

Nekem az autószereléseim 98%-a ebből állt:

Hideg betonon való fetrengés, összerohadt csavarok szétszedése, szerszámok keresgélése, hibás alkatrészek miatti szívás, hibakeresés, alkatrészek utáni kajtatás neten, bontókban, gagyi nagykereknél.

És az évnek kb 2 hetében van olyan időjárás, amikor viszonylag élvezet a szerelés, az tavasszal, amikor se kánikula, se megfagy a kezedben a szerszám.

Gondolkozz valami más tanfolyamban inkább, ami kényelmes, mégis sokat fizet. Autószerelés sokat fizet, de kinyírja a testet, lelket.

2017. dec. 26. 10:32
 8/17 anonim ***** válasza:
Szerintem menj tanfolyamra az nem ér semmit de lesz papirod.mellette fusiban tudsz autót szerelni ami nem legális de hány ismerősöm csinálja azt valahogy vesznek lakást etc.
2017. dec. 26. 10:35
 9/17 A kérdező kommentje:
Tudom hogy mivel jár, mert sokat segìtettem régen is apukámnak meg nèha a páromnak is (már ha engedte). Tudom hogy nem csillámpor meg csavarozás, de nekem akkor is ez tetszik.
2017. dec. 26. 11:31
 10/17 anonim ***** válasza:

szerintem tök menő az autószerelés, mindenképp végezd el a tanfolyamot, és indíts saját mikrovállalkozást.

a szövegedből viszont az derül ki, hogy nem éppen a világ legnagyobb szerelmében és szerelmével élsz.

akkor minek vagy vele együtt?

ha nem vagy boldog ebben a kapcsolatban, vagy inkább az érdekek, semmint az érzelmek dominálnak benne, akkor lépj ki.

és koncentrálj a saját életedre.

2017. dec. 26. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!