Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan tudnám megtudni biztosan és bizalomvesztés nélkül, hogy a gyermekünk biztosan tőlem van?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a feleségemet, de korában is előfordult, hogy megcsalt,én mindég megbocsájtottam, de most, hogy gyermekünk van erős bennem a gyanú, hogy nem az enyém a gyermek, hogyan tudnék megbizonyosodni arról hogy az enyém is a gyermek, nem akarom nélküle beleegyezése nélkül vizsgálatot végezni, hogyan mondjam el Neki, nem akarom megbántani Őt.2017. dec. 26. 07:36
11/14 anonim válasza:
Tanulj meg komolyan beszélni emberekkel.
13/14 anonim válasza:
Nem tudom ki/mi az a cuck, de nyomtam egy zöldet.
14/14 anonim válasza:
Ha sosem csalt volna meg, akkor tényleg gáz lenne előállni ezzel és bizalmatlanságra utalna, jogosan esne neki rosszul.
De mivel többször is megcsalt, nem hiszem, hogy magyarázkodnod kéne, teljesen jogos, ha vannak kételyeid. Nem te bántod meg, ő bántott meg, amikor más péniszében ücsörgött. Bocs
Sajnos drága az apasági vizsgálat, de szerintem ennyit megér a dolog. Még drágább az , ha más gyerekét neveled éveken keresztül.. És érzelmileg sem túl jó.
Megér annyit a teszt, hogy biztos legyél.
Mintát kell vinni és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!