Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek hogyan tudnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan tudnám megtudni biztosan és bizalomvesztés nélkül, hogy a gyermekünk biztosan tőlem van?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a feleségemet, de korában is előfordult, hogy megcsalt,én mindég megbocsájtottam, de most, hogy gyermekünk van erős bennem a gyanú, hogy nem az enyém a gyermek, hogyan tudnék megbizonyosodni arról hogy az enyém is a gyermek, nem akarom nélküle beleegyezése nélkül vizsgálatot végezni, hogyan mondjam el Neki, nem akarom megbántani Őt.
2017. dec. 26. 07:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Fogod a gyereket, és elviszed vizsgálatra. Ennyi. Minek túlbonyolítani azt, ami pofonegyszerű?!
2017. dec. 26. 08:02
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha többször is előfordult, hogy megcsalt, akkor ott nincs bizalom. Szerintem nem kell finomkodni, csak őszintén leülni vele megbeszélni, hogy mit szeretnél. Ha nincs félnivalója, akkor nem fog ezen kiakadni. 35N
2017. dec. 26. 08:04
 3/14 anonim ***** válasza:
98%
El sem kell vinnék a gyereket. Vannak privát laborok, akik végeznek pénzért ilyen vizsgálatot diszkréten, adnak készletet a DNS minta vételéhez (amúgy egy ilyen vattás pálcika, és a gyerek szájából lehet nyálat gyűjteni vele, szóval semmi extra képesség nem kell a használatához), azt visszaküldöd, majd levélben tájékoztatnak.
2017. dec. 26. 08:54
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
Ennyire unatkoztok karacsonykor?
2017. dec. 26. 08:59
 5/14 anonim ***** válasza:
25%
Mi lesz, ha nem a tiéd? A gyerek már megvan, családban van. Most élsz egy átlagéletet, ha kiderül, hogy nem a tiéd, akkor borul minden.
2017. dec. 26. 09:18
 6/14 anonim ***** válasza:
72%
5 na megjött cuck...
2017. dec. 26. 09:24
 7/14 anonim ***** válasza:
63%
Ja én sem értem ha tisztában vagy vele hogy ezerszer megcsalt már, akkor miért izgat kié a gyerek?
2017. dec. 26. 09:32
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ülj le a feleségeddel beszélni. Mondd el neki, hogy bizol benne,de most valamiért fura érzés van benned. Kételyeid vannak az apasággal kapcsolatban. És nem szeretnél ezen vívódni egész életedben, mert él ezni akarod az apaságot, ezért szeretnéd ha beleegyezne egy apasági teszt elvégzéséhez. Mindenáron tudni akarod, hogy te vagy az igazi apja a gyermeketeknek.

Szerintem esélyes, hogy ki fog akadni, meg ilyenek, de akkor is muszáj, hogy a bizonytalanságod okát megszüntesd.

2017. dec. 26. 09:43
 9/14 anonim ***** válasza:
*élvezni
2017. dec. 26. 09:44
 10/14 anonim ***** válasza:
91%
De "cuki" vagy! Ő csalt meg, és te nem akarod megbántani ezzel a kérdéssel?! Kicsit légy határozottabb!
2017. dec. 26. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!