Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, akik együtt éltek a partneretekkel: tudtok hájas-leveles tésztát készíteni házilag?
Figyelt kérdés
Klasszikus sütihez, mint pl. francia krémes. Jön a Karácsony, ezért kérdezem. Kort is írjatok!2017. dec. 20. 18:11
12/17 anonim válasza:
Nem csinaltam meg, de ha akarnek, akkor ott az internet es meg lehet nezni, hogy hogy kell. Ezernyi recept van meg video. Aki manapsag egy normal kajat vagy sutit nem tud megcsinalni, az tenyleg eletkeptelen. Meg lehet nezni barmit, meg a legalapabb dolgokat is.
13/17 anonim válasza:
Most így hirtelen fejből nem tudok, még nem csináltam, de utána lehet nézni, hogy hogy kell.
Nálunk a családban sosem francia krémest csináltunk karácsonyra, hanem bejglit, mézes-krémest, zserbót, illetve mindenféle kókuszos sütiket. Ezeket meg tudom csinálni én is.
14/17 anonim válasza:
Sok-sok éve nem próbáltam (anno kislány koromban nagymamámmal csináltunk együtt jópárszor), de eddig MINDENT meg tudtam sütni, amit akartam. Most komolyan, ott a recept, csak követni kell :D Mit kell azon "tudni"?
15/17 anonim válasza:
aha, mindent meg lehet, probalmd meg az igazi hazi retest internetrol, kivancsi lennek hogy sikerul. mellesleg a hajast se fogod tudni megcsinalni a netrol, ezeket csak a regiektol lehet megtanulni ugu hogy ott alsz mellettuk.
16/17 anonim válasza:
Mert a "régiek", vagy akik tőlük tanulták, ők nem rakhatják fel a netre? :D
17/17 anonim válasza:
Egyre jobb ez a rovat...disznóölés, hájas- leveles tészta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!