Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha együtt laktok, de mások az alvási szokásaitok, hogy oldjátok meg? Külön szobában alvás?
Én sokáig voltam egyedül, mielőtt összejöttünk, és általában tévére, később asmr videóra tudtam elaludni, vagy olvastam egy kicsit, sudokuztam. Amíg nem alakítottam ki a rituálét magamnak alvás előtt, nehezen aludtam el. Ezek közül mindegyik jó, kivéve a tévét. Leakartam szokni róla. Aztán féltem, ha párom lesz, hogy fogunk együtt aludni, de aztán kialakult, hogy nélküle nem is tudok rendesen aludni, átölel, simogat, erre általában elalszom. Ha nincs még késő, és ő még matat valamit a gépen, és elkezdek lefekvés előtt 20 perccel olvasni, mire ő visszajön a fürdésből én már álmos vagyok. A csendben és sötétben lehet a legjobban aludni, a melatonin sötétben termelődik a legjobban.
Nekem addig volt szükségem a tévére és a 'zajra', amíg egyedül voltam. Illetve szokás kérdése.A horkolás már nehezebb ügy, marad a külön alvás, vagy a fütyülés éjszaka.
Két intelligens ember ezt simán meg tudja beszélni.
Nem gondolom, hogy azon múlhat egy normális kapcsolat, hogy két öntudatlan ember egymástól milyen távolságban van.
Külön szoba. Évtizedes házasságok működtek így horkolás és eltérő bioritmus miatt. Nálunk egyelőre nincs gond, alkalmazkodunk, de már a közös lakásvásárlást is úgy tervezzük, hogy legyen plusz szoba.
Szerintem egy házasság előbb tönkremegy kialvatlanság miatt, mint ha nem tudnak egymás seggében lenni éjszaka is a párok...
Nincs gondom a tévével.Amikor kezdek álmos lenni, beállítom 30 percre a tévét és kikapcsol.Tehát éjjel már sötétben és csendben alszunk. Apropó csendben;Csak majdnem csendben mert a horkolás viszont kemény tud lenni ..
Ha felébredek rá, finoman lökök rajta és már fordul is a másik oldalára.Így egy darabig ismét csend van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!