Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha együtt laktok, de mások az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha együtt laktok, de mások az alvási szokásaitok, hogy oldjátok meg? Külön szobában alvás?

Figyelt kérdés
Arra gondolok például, hogy az egyik fél nagyon horkol, vagy eltérőek az alvási szokások (pl.egyik fél csak úgy tud aludni, ha megy a tévé egész éjjel, másik csak csendben és sötétben).
2017. dec. 17. 19:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
25%
Együtt alszunk, alkalmazkodunk egymáshoz.Engedünk mindketten mert többet ér összebújva aludni.
2017. dec. 17. 19:53
 2/16 anonim ***** válasza:
13%
Ilyen felállásban együtt se laknék az illetővel.
2017. dec. 17. 19:54
 3/16 anonim ***** válasza:
61%

Én sokáig voltam egyedül, mielőtt összejöttünk, és általában tévére, később asmr videóra tudtam elaludni, vagy olvastam egy kicsit, sudokuztam. Amíg nem alakítottam ki a rituálét magamnak alvás előtt, nehezen aludtam el. Ezek közül mindegyik jó, kivéve a tévét. Leakartam szokni róla. Aztán féltem, ha párom lesz, hogy fogunk együtt aludni, de aztán kialakult, hogy nélküle nem is tudok rendesen aludni, átölel, simogat, erre általában elalszom. Ha nincs még késő, és ő még matat valamit a gépen, és elkezdek lefekvés előtt 20 perccel olvasni, mire ő visszajön a fürdésből én már álmos vagyok. A csendben és sötétben lehet a legjobban aludni, a melatonin sötétben termelődik a legjobban.

Nekem addig volt szükségem a tévére és a 'zajra', amíg egyedül voltam. Illetve szokás kérdése.A horkolás már nehezebb ügy, marad a külön alvás, vagy a fütyülés éjszaka.

2017. dec. 17. 19:58
 4/16 anonim ***** válasza:
41%
Na nálunk pont ugyan ezek vannak. Kompromisszum, ennyi. Nézzük a TV-t amíg párom el nem alszik, vagy már nagyon álmos, utána meg kikapcsolom. Nem esik le a karikagyűrű az ujjamról. Ha horkol akkor meg vannak már tök jó horkolásgátló cuccok. De általában mindenki csak akkor horkol, ha a hátán alszik. Ha horkol akkor felkeltem és megkérem, hogy forduljon át. Szerintem alvás terén nincsen megoldhatatlan ellentét.
2017. dec. 17. 20:00
 5/16 A kérdező kommentje:
4-es, itt nem a karikagyűrű leeséséről van szó, konkrétan én elég rosszul alszok mostanában, csak csendben és sötétben tudok, párom csak tévé mellett, és csak ha egész éjjel megy, ha sötét van és csend, akkor konkrétan nem tud aludni, felébred, és visszakapcsolja a tévét..
2017. dec. 17. 20:03
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
nrkem a barátnőm amíg egyedül lakott mindig fény mellett aludt, meg a tv is ment. nem nagyon mert a sötét csöndes szobában aludni egyedül. viszont én meg csak tök sötétben, és csendben tudok aludni. vettem egy nagyon gyenge állítható fényerejű lámpát. irányfénynek, hogy azért kitaláljon wcre, vagy ha innia kell, vagy éhes...de amúgy mondtam, hogy próbáljuk már ki, hogy milyen csöndben aludni. nagyon kevés fénnyel. odaölteltem magamhoz, és nagyon hamar elaludt. szóval igazából és fel sem ébredt egész éjjel. meg most már nem használjuk a kislámpát sem, bátran közlekedik a sötétben, és le sem ver semmit :)) de pont beszéltük is a napokban hogy milyen jó ez így, meg igazából szeret így elaludni, hogy összebújunk, és csak egymás szívverését, légzését hallgatjuk, és elalszunk...
2017. dec. 17. 20:03
 7/16 anonim ***** válasza:
Ez mind megszokás kérdése. Aludjatok 1 hétig kikapcsolt TV-vel, hozzá fog szokni. AA legegészségtelenebb dolog amúgy, nem pihen az agyad. Alvás közben is "hallod" ami körülötted történik, az agyad éber marad, nem fogod kipihenni magad. Sokkal energikusabb lesz a párod, ha leszokik a TV mellett alvásról.
2017. dec. 17. 20:13
 8/16 anonim ***** válasza:
49%

Két intelligens ember ezt simán meg tudja beszélni.

Nem gondolom, hogy azon múlhat egy normális kapcsolat, hogy két öntudatlan ember egymástól milyen távolságban van.

2017. dec. 17. 20:28
 9/16 anonim ***** válasza:
20%

Külön szoba. Évtizedes házasságok működtek így horkolás és eltérő bioritmus miatt. Nálunk egyelőre nincs gond, alkalmazkodunk, de már a közös lakásvásárlást is úgy tervezzük, hogy legyen plusz szoba.

Szerintem egy házasság előbb tönkremegy kialvatlanság miatt, mint ha nem tudnak egymás seggében lenni éjszaka is a párok...

2017. dec. 17. 20:57
 10/16 anonim ***** válasza:

Nincs gondom a tévével.Amikor kezdek álmos lenni, beállítom 30 percre a tévét és kikapcsol.Tehát éjjel már sötétben és csendben alszunk. Apropó csendben;Csak majdnem csendben mert a horkolás viszont kemény tud lenni ..

Ha felébredek rá, finoman lökök rajta és már fordul is a másik oldalára.Így egy darabig ismét csend van.

2017. dec. 17. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!